Traductor

divendres, 20 de maig del 2011

CICLOTURISTA TERRES DE L'EBRE

El passat dissabte 14 es va fer a Tortosa la 25ena marxa cicloturista Terres de l'Ebre. Uns 150 participants van fer els 156 quilòmetres que havia preparat l'organització. El matí va ser molt bó i la calor i el sol ens va acompanyar durant tot el recorregut tot i que durant la setmana els de tv3 ens van fotre la temor al cos. Bé de fotos i videos un fotimé ja que va venir "lo tio Sales" i vam quedar retratats. Referent a la participació de la moleta aquest cop vam estar presents Liberto, Pau i un servidor.




Ritme de cursa que parlar-vos , la gent va a "saco" i ja dels primer quilòmetres es va veure que tothom volia arribar com més aviat millor (seria que teniem gana). Els primers en arribar ho van fer en unes 4h 30' superant els temps que havien previst els organitzadors.







El recorregut molt encertat amb carreteres molt bones i distretes, la gent del terreny ja les coneixíem, per això quan a la sortida ens van dir que no es pujava a Mig Camí (ja que la pujada està en obres) se'ns va obrir el coret.




Pel que fa al tracte i a l'organització molt bé, dutxes calentes, massatge, dinar, beure i caferet. Ja queda menys per a la Quebrantahuesos!!!!


http://www.ciclismetortosa.com


Josep Lleixà

3 comentaris:

  1. Cada dia més fort, a este pas arribaras a tope per a la Quebranta.

    ResponElimina
  2. Jusepe, t'has estrenat al blog en una bona cronica i en una bona ruta, felicitats!! I felicitats als altres dos fieres, Pau vaja estreno que has fotut!!!

    Lluis

    ResponElimina
  3. Bona crònica Josep, si tens vídeos i fotos passa'ls que algo farem. I tranquil que la Quebrantahuesos l'acabaràs sobrat.

    Continuo buscant company o companys pel dia 4 de juny... va que jo ja m'he fet a la idea i vaig segur però una mica de companyia sempre va bé.

    ResponElimina