Traductor

dilluns, 8 d’agost del 2011

TRANSALP 10/10



Agraïments

A tota la gent que ens ha donat suport des del primer moment que vam tenir la idea boja de fer una de les probes més dures del calendari a nivell d’etapes, als companys de Grupeta de carretera amb els que he fet entrenaments llargs de fons durant la època d’hivern, als de la Moleta Btt en especial al presi Lluís, per tenir-lo sempre al costat amb tot el que li demanava, i als companys amb els que he anat a fer kilómetres i marxes amb btt, als que en un moment o altre també hem coincidit, aneu amb bici o no, i ens heu anat donant suport moral, que ens ha anat molt bé, i sobretot a Òscar Pinyol, fanàtic de l’esport de muntanya i que des del primer moment va comptar en tirar endavant la idea de la Transalp, fent lo impossible per entrenar junts, i que després de passar estones bones i d’altres amargues, etapa darrera etapa, sempre era ell el que et donava l’abraçada de l’arribada.Gràcies de veritat.

I com no, a les entitats o empreses que ens heu donat suport econòmic, més encara en el context econòmic en el que estem passant. Gràcies a la Diputació de Tarragona, Montepio de Conductors, Restaurant Matadero, Deslta Spa, Turisport i Publicenter. Tot i haver-nos fet poca roba amb la vostra publicitat, la vam portar tots els dies a sobre estés com estés de bruta o banyada.

Agraïments especials.

Com sempre, als de casa, que sé que els tinc al costat, vagis on vagis, i és d’ells de lo primer que me’n recordo, tant quan les coses em van bé o malament. Tinc la sensació que cada cop ho entenen més aquesta mania d’anar en bici a tot arreu ja, no sé si per esgotament o que. Gràcies.

Agraïment menció especial.

A dues persones, que tot i que no estaven passant una situació familiar gens agradable, em van ajudar a cuidar d’algo molt especial per a mi, el Neo, sense que els hagis de demanar-ho. Sou lo millor que hi ha.

GRÀCIES PILI.

GRÀCIES PAU.

http://www.bike-magazin.de/event/bike-transalp/?L=1


2 comentaris:

  1. "Pedazo" redacció!!!!!!!!!!Amb aquesta et lliures de varies cròniques de la Moleta!!!!
    Per enèssima vegada, enhorabona pel carrerón que vau fer!!!
    Lo de Neo...ja saps que és un plaer!!!però a final de mes et vindrà la factura,que la pots pagar fent una repassadeta a la pocket!!!( radi trencat,frens,ma d'obra...)jajajaja

    ResponElimina
  2. ENHORABONA CRACKS!!!! sou uns màquines!! Haver si prepareu un berenaret i així ens conteu les experiencies en viu i en directe!! una abraçada als 2!!

    ResponElimina