Traductor

dilluns, 20 de novembre del 2017

BTT Fira de l'Oli Snta Barbara

     Aquest diumenge 19 tocava assistir a la Marxa de Btt que organitzen els nostres companys de Santa Barbara dintre el marc de la Fira de l'Oli , i així ho varem fer!!! 1 moletera 3 moletereos i ens va acompanyar 1 esquadronero amb els quals ultimament fem moltes migues.


A les 8:30 ens trobem tots/es al lloc habitual on podem aparcar amb facilitat, al cap de pocs minuts donen sortida a un centenar de ciclistes des de el mes ralliero al mes endurero , ja que esta trobada es apta per a tothom! primer per un tram amb poc desnivell per apropar-nos a la serra de Godall i a partir d'aqui es on comença la xalera i el desnivell, fem alguna sendera coneguda y alguna en records de fa molts anys per acabar remuntant fins als repetidors i primer avituallament.






Despres mes sendera per acabar passant prop de la carretera de les bruixes on tornem de cara el repetidor de nou , i ja llavors comença l'aventura per als mes atrevits, una sendera la qual comença sent coneguda però al poc rato cambia radicalment tenint llocs de fort desnivell on la xalera estava assegurada, (sempre ens sorprenen amb algun tram nou) un marcatge acertat amb gent als cruses mes importants i als llocs de mes dificultat, varen fer que tot anés sobre lo previst.


Ja cap al final de la sendera fem cap a la carretera d'Ulldecona on ens esperen en mes avituallament, llavors d'alli passem per la Foia i en busca del poble de Santa Barbara on com de costum ens tenen preparada una rostida TOPEGAMA , i es allí on acaven de fer la xerrada i recollir els 4 regalets del sorteig que sempre li treuen la sonrisa a mes d'un.



Destacar la bona organitzacio i la amabilitat amb la qual ens reben sempre, any rera any, i agrair la tasca feta, ja que cada dia es mes difícil portar coses com aquestes a terme , i mantenir les senders en bon estat!

Així que gracies i espereu-mos l'any que ve, que de ven segur que tornarem!

Salut i cames.
 Jere 20/11/2017 Tortosa







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada