Traductor

dimecres, 2 de febrer del 2011

III QUEDADA MONTBIKE - CABRING TEAM

Aquest passat diumenge tornàvem ha anar de quedada, a la serra de Godall,
organitzada conjuntament entre Montbike i els Cabring Team. Quedada, una paraula que defineix un grapat de coses, de moment quasi una cinquantena de ciclistes de tot lo territori, gaudint d'un matí en el que predomina per damunt de tot la xalera, la conversació i on el que menys importa es el ritme que es porta tant pujant com baixant.
El dia es presentava en dubtes, ja que la climatologia no estava del tot clara, però a medida que ha anat avançant el mati, el sol ha lluit de valent, el terreny després de les tant desitjades plujes estava inmillorable, en l'únic inconvenient de que la pedra estava humida i ha provocat algun susto, pero permitia trialejar cara amunt i baixar en molt bona adherència.

Aquesta quedada donem fè que se l'han treballat, ja que després d'unes quantes edicions de la marxa de la Unió Ciclista Santa Bàrbara a la serra de Godall, pensàvem que ho teniem tot mes o menys clar, però no, li han buscat racons que ens han sorprès i en bona fe que ho han aconsequit, han fet un recorregut molt muntanyer inèdit per tots natros i a més a més, trams de senders nous. La quedada ha tingut de tot, un bon control per que no es desperdigues massa la cosa, un avituallament a Ulldecona per poder canviar impressions del que haviem fet fins al moment i un aperitiu al final per acabar la festa en tranquil•litat i en bona conversa, ja que hem acabat a bon hora, en estos menesters teniem a Jon, president de Montbike, que el teniem en un procès gripal i s'ha encarregat del tema logístic, i ens ha cuidat molt a tots. Felicitar als Montbike per què en pocs anys, son una realitat que han aportat molta frescura a la bicicleta de muntanya i als Cabring Team perquè sempre sumen i aixó ens fa creixer a tots. Natros com sempre ens hem presentat en una bona colla per participar de la festa.

La pròxima quedada a casa nostra!! Esperem fer-vos disfrutar!!

Salut i pedals!!!

Lluis Horta

Fotos i Video de Pau

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada