Traductor

dilluns, 28 de febrer del 2011

POWERBAR BTT MARATHON




Fins la localitat d' Aguilar de Segarra (Manresa) ens vam desplaçar Liberto i jo (Josep) per participar en la marató btt de L'Anbaso, que constava de dos modalitats, competició i popular, desprès de meditar-ho molt vam decidir fer els 66km de la modaliat popular (jejeje) la competició la deixem per als professionals, que n'hi havien uns quants i com diria Victor “no estamos preparaos”.

Bueno bromes a banda, dissabte passat sortiem de Tortosa a les 22:30h direcció a la Catalunya Central, arribem a Aguilar de Segarra a la 1 de la matinada i de cop a dormir a la super furgo de Liberto. A les 7:40h ens vam posar el despertador però un servidor a les 5 del matí ja estava despert i sense poder dormir més. A les 7:30h ens aixequem i quan surto de la furgo per anar a buscar els dorsals fotia un fred i un vent de la ostia!!

Desprès d'esmorzar i preparar les bicis sortim un rato a escalfar i sense practicament pedalar les pulsacions ja estaven als nuvols!! (els nervis suposo). Puntualment a les 9:30h es dona la sortida amb uns 350 participants entre competició i popular.

El recorregut era el mateix tant per a la categoria competició com per a la popular, un autèntic trenca-cames amb un seguit de pujades i baixades, tant de pistes com de senderes, de les quals alguna d'allò més divertida i la poca pista que planajava tocava el vent de valent. (sense voler m'ha sortit una rima), desprès de fer la primara part del recorregut, que en principi era la més dura, tornem a passar pel lloc de sortida i comencem la segona part, en teoria més light, però a la pràctica de light res de res, una segona pujada forta d'uns 4km i amb vent de cara em va deixar bastant tocat i per a rematar la faena arribem a l'últim avituallament (km 60) i la dona que havia alli ens diu que encara ens queden 6 km de pujada, ens quedem mirant Liberto i jo i quan marxem de l'avituallament diem “esta dona s'ha colat, no pot ser si nomes queden uns 4km”, pues no senyors no es va colar ens la van colar, 6km d'un mortirolo detras de l'altre!!, per fi arribem a meta desprès de 4h 45min. (Mancebo nomès ens va traure casi 2h, casi na!!)
Pel que respecta a l'organització, molt be el marcatge i els avituallaments, que sempre havia gent disposada a donar-te aigua sense la necesitat de parar de pedalar, a l'arribada butifarra amb pà amb tomata, beure i pica-pica

Desprès de reposar forces i d'una bona dutxa amb aigua gelada, carretera i manta cap a Tortosa.

4 comentaris:

  1. Auu! una més al sac. La primera del 2011. Apreparat!!! que aixó acaba de começar....

    ResponElimina
  2. Enorabona,nois com diu liberto aixo comensa ara.I jo,que ja no vaix ni en pedals, del que disfruto es de lleigir i vore les fotos i videos que pengeu.En aixo vull dir que si eufet fotos o video,pengeu.Anim i coratge. OSCAR

    ResponElimina
  3. eih oscar, ja vindran temps millors, tu recuperat be i a donar guerra!! tema fotos no hi han moltes, el video quan el director de cine Liberto ho tingue montat el penjo.

    ResponElimina
  4. Bona ruta per anar preparant els reptes que us heu proposat aquest any....

    ResponElimina