Traductor

dimecres, 16 de juny del 2010

Marxa Marató Btt del Riu Ebre 2010

Aquest passat diumenge 30 de maig més de 170 participants vinguts de molts punts de les Terres de l’Ebre, Tarragona i Castelló, van gaudir de la IV Marxa Marató Btt del Riu Ebre que organitza el Club Ciclista Btt La Moleta. El dia es va presentar amb unes temperatures molt altes que van endurir els recorreguts per on transcorre aquesta prova de Btt. Malgrat això, tots els participants van superar la duresa del dia i van finalitzar sense més problemes i amb la satisfació d’haver complert els seus objectius.

La Marxa s’iniciava a Xerta, i desprès d’un tram de Via Verda s’arribava a les poblacions de Pinell de Brai, Miravet, Rasquera i Benifallet, per tornar a acabar a la població de Xerta. El recorregut d’una bellesa paisatgística molt alta, i amb el riu Ebre com a eix, mostrava els diferents paisatges típics de la ribera del riu en aquestes comarques de les Terres de l’Ebre.

L’organització, a càrrec del Btt La Moleta, va estar a l’alçada de les espectatives i va procurar que tots els participants poguessin gaudir d’un dia de btt amb totes les comoditats (avituallaments, control del trànsit en els punts de carretera, ambulància, servei tècnic ... ) a més d’oferir un dinar al Casal de Xerta a l’arribada.

Podeu les fotos de la Marxa fent click aquí


2 comentaris:

  1. felicitats a tots i totes que aveu fet possible una marxa tan espectacular i ben organizada, GRÀCIES

    ResponElimina
  2. Com sempre l'organització esta a ala alçada del recorregut, tornarem sempre que es pugem!!!! p.c.Montsià

    ResponElimina