Traductor

dimarts, 26 d’octubre del 2010

V marato btt Terra Alta


Dia magnific el que vam gaudir el passat diumenge els 180 participants aprox. que ens vam donar cita a la V marato btt de la Terra Alta, fins a Gandesa ens vam desplaçar 8 components de la Moleta, Pili, Pau, Liberto, J.L. Garriga, Juanjo, Ramon, David i un sarvidor, Josep.

Els companys de Gandesa ens havien preparat dos recorreguts, un d'uns 32km i l'altre de 41km puntuable per a l'ultima prova del xallenger btt Terres de l'Ebre-camp de Tarragona

A les 7:45h sortim de Tortosa amb un ambient bastant fresquet direccio Gandesa, a l'arribar ja hi havia bastant moviment de biker's per la zona, ens posem a la cola per agafar els dorsals i la bossa amb els obsequis, marxem cap al cotxe a col'locar els dorsals i encara teniem uns 15min. per calentar una mica.

A les 9:10h es dona la sortida de la marxa, amb un tram neutralitzat per dins del poble, aixo van dir per magafonia, pero a la que es va donar la sortida els de davant anaven a saco.

Entrem a la primera sendera i al carregar el pinyo gran se me surt la cadena i es queda enganxada entre els pinyos i la roda, amb l'ajuda de Liberto i Pau vam aconseguir desengantxar la cadena prou ràpid pero ja ens havien passat molts ciclistes i despres vam tenir que anar recuperant poc a poc.

Desde aquí agrair l'ajuda rebuda per Liberto i Pau.

A partir d'aqui cadascun va rodant al seu ritme per un recorregut molt pistero i ràpid amb un parell de senderes, tambe bastant ràpides i divertides.

A l'arribar a meta ja estava per alli com no Juanjo i Ramon que finalment va decidir fer el recorregut curt, i a partir d'aqui van anar arribant la resta de “Moleteros”.

Despres de recuperar forces menjant i bebent, ens asemtem al solet a comentar una mica com ens havia anat el mati i fem temps per veure l'entrega de trofeus.

Desde aquí felicitar a Pili pel 3er lloc de la V marato btt Terra Al ta i el 3er lloc tambe de la classificació general final de la Xallenger btt Terres de l'Ebre-camp de Tarragona. (Pili al final te podras montar un celler amb tantes botelles de vi que et donen, jeje)
I com no agrair i felicitar a l'organitzacio pel treball ben fet.




Josep.

2 comentaris: