Traductor

dilluns, 22 de novembre del 2010

2ª Marxa Btt Fira de l’Oli de Santa Bàrbara


Aquest diumenge 21 de novembre vam anar a Santa Barbara per participar en la marxa que organitzen cada any la Unió Ciclista Santa Bàrbara. Sandra i Cristina van ser les dos uniques noies participants, la qual cosa té molt merit; també vam anar Juanjo. David, Miquel, Oscar, Josep Lluis, Guillermo, Carmelo, Raul i dos moleteros que vam incorporar aquest dia i esperem que vinguen mes vegades: Fede i Marc (que a més a més s'iniciaven en la participació d'una marxa btt on la sendera és l'actor principal; i van sortir millor que molts de nosaltres, parlo d'un servidor).
Els companys de la Unio Ciclista no ens van defraudar, ens van presentar un recorregut on era imposible aburrirse: senderes amunt i avall que feien que el recorregut no et donés treba, però a l'hora anaven pasant el quilòmetres sense adonar-te'n. Darrera de tot aixó hi ha un treball molt important que es veu, per exemple, amb la cura en que estan treballades les senderes, sense escatimar detalls. Sembla que la Serra de Godall no pugui parar de sorprende'ns en una nova ruta, que ens comunica en alguna ja existent i fent encara més interessant el recorregut. Felicitats de tot cor pel treball i la il.lusió que fiqueu.

Lluis Horta

fotos de l'organització

mes fotos nostres

3 comentaris:

  1. molt bona crònica! exacta! Canya al cos i força pedals!

    ResponElimina
  2. Aquest la tenim que repetir ¡¡¡¡ feia temps que no treia tanta adrenalina.

    ResponElimina
  3. Pos n'han quedat molts de tant, o més bones per fer.
    La mola és l'indret de les comarques del sud de Catalunya, amb més concentració de senders pensats, descoberts, i arranjats, per la pràctica del BTT.

    Una salutació... des d'Amposta.

    ResponElimina