Traductor

dimarts, 30 de novembre del 2010

X TROBADA BTT DE XERTA

Bones a tots!! aquest diumenge passat vam organitzar la desena trobada btt de Xerta, i ja ha passat, tot el temps que dediquem a preparar-la s'esvaeix en un no res, però no es així, no es pot resumir tant en tant poc, al llarg d'un matí veus les cares dels participants, la majoria amics, i els que no ho son aviat ho seran, veus diversió, companyerisme, veus com s'incorporen pares i fills, veus tantes coses, que tot el que has fet per arribar al dia de la prova et compensa i molt.



Fa deu anys que es diu aviat que vam començar i no hem parat, en aquests deu anys han passat moltes coses, de moment som deu anys més grans, i ha molts s'ens noten, hi ha alguns que sembla que han pactat amb el diable, els vam veure la primera trobada i collons estan igual. (enveja sana).Hem vist crèixer, desaparèixer i evolucionar organitzacions amb les quals compartim filosofia, hem vist canvis en les bicicletes que ni somiavem, l'aparició de les noves tecnologies que ens han acostat una mica més, ha canviat el tipus de recorreguts, hem vist molts canvis i hem vist com creixia la sensibilització vers al nostre territori per part de la gent que l'habitem i del qual ens sentim part i molt orgullosos.

Es cert que hem vist molts canvis, però hi ha una cosa que en aquests deu anys no ha canviat i es la filosofia a l'hora de fer les coses, la trobada de Xerta s'ha mantingut fidel a una manera de fer i d'entendre la bicicleta de muntanya, descoberta com a patró i il·lusió per veure llocs nous per on passar amb la bici, del que ens hem adonat es que aquesta filosofia no anava del tot equivocada, quan actualment es dificil trobar algun poble de les nostres terres que no tingue alguna prova esportiva relacionada amb la muntanya. El més important d'organitzar aquest tipus d'activitats de muntanya, és el que genera desprès de que ha passat, la gent que ha fet part d'aquestos recorreguts s'enganxa a una activitat que li reportarà moltes satisfaccions, natros com ells també vam apendre d'altra gent que ens va passar esta filosofia.

Per damunt de tot això en aquests deu anys també hem après a estimar i valorar el lloc on vivim amb totes les seves particularitats, hem anat creixent amb el respecte, amb els que comparteixen l'àmbit natural amb natros, pagesos, caçadors.. entenem la seva postura, altres organitzacions i administracions, encara que aquestos últims una mica menys, però be, crec que en tot aquest recorregut ens hem fet un lloc amb molta humil·litat en el cor del nostre territori, des d'aquí gracies a tots els que ens heu ajudat a crèixer.

Aquest any desprès de quatre anys pels termes de Paüls i Benifallet, hem tornat al nostre terme, ja que la trobada d'aquest any es feia quasi integrament per Xerta, aquest any hem aprofitat l'excel·lent treball de recuperació del Centre excursionista de Xerta, des d'aquí la nostra felicitació i l'oferiment per a futures netejes i manteniment del que hi ha, un recorregut divertit amb poc més de trenta quilòmetres i que han gaudit quasi un centenar de ciclistes de totes les nostres comarques i també de fora, tots el que fem possible la trobada de Xerta, us agraïm la vostra participació, la paciència per aguantar any rera any l'esmorzar al mig del recorregut, però es que així xarrem una mica!! natros aquest dia intentem i penso que ho aconseguim que tothom disfrute d'un matí divertit, i amb un bon ambient- Fins la propera!!!

Lluis horta.


fotos de la trobada

fotos de Cristina i Sandra

video per Pau

fotos de la trobada (Esther)

fotos de la trobada (Oscar)

video espectacular per un bttero (Mingo)

més fotos de Cristina i Sandra

7 comentaris:

  1. gran crònica, felicitats presi!

    Pau

    ResponElimina
  2. Pau el video una passada
    Guillermo

    ResponElimina
  3. Bonissimes paraules i en certessa!! Visca Btt la MOLETA!!!

    ResponElimina
  4. Ep! quin discurs. Estaves inspirat, eh?
    El vídeo molt wapo Pau.

    ResponElimina
  5. Un gran escrit per ha una feina ben feta durant aquest 10 anys... encara recordo la primera sortida en plà cassolà i mira per on escara som aquí... FELICITATS!! als que han estat, estan i estaran en un futur...

    mohikano72

    ResponElimina
  6. Hola company, per fi he aconseguit resumí la marxa en un vídeo una mica massa llarg però una bona marxa es lo que te que no pots deixar de gravar!!!
    http://www.vimeo.com/17454164

    ResponElimina