Traductor

diumenge, 9 de gener del 2011

La Pica 2011


Els de la Moleta tampoc hem faltat a la quarta edició d'aquesta pedalada hivernal que es cel·lebra al poble de Picamoixons i que cada any aplega més de 500 participants.
El dia amenaçava en aigüar la festa a primera hora, però poc a poc el sol s'ha anat imposant i ens ha deixat un temps perfecte per gaudir de la bici.
Ens hem trobat Pili, Pau, Ramon i Juanjo (que havien fet nit al poble), i Sandra, Cristina, Jose Maria, Alfredo, Monica i Carmelo que ens hem donat una bona matinada.



La organització ha ratllat la perfecció, tant en l'acolliment (servei d'aparcament, esmorçar de benvinguda molt complert, bossa d'obsequis, animació...) com en el recorregut (seguretat, marcatge, avituallaments...).

Parlant del recorregut, cal dir que ha estat força bonic, amb molta pista i pujades bastant dures però molt ràpid i amb senders fàcils en general i divertits. Primer s'ha fet un tram de carretera prou llarg fins la ciutat de Valls que ha permés estirar la gent i evitar grans taps als senders. Al quilòmetre 12 es separarven els dos recorreguts: el vermell de 36qm amb 1000m+, i el blau de 32 amb 700m+. Més endavant es tornaven a trobar els dos recorreguts i es tornaven a separar en alguns quilòmetres. Bàsicament es tractava d'anar fent un puja-baixa per la cara sud de la serra de Miramar per pistes en bon estat i alternant algun sender tant de pujada com de baixada.

L'ambient en general era bastant competitiu, com acostuma a passar en gairebé totes les pedalades/marxes dels últims anys, encara que sempre regnant el bon rollo però amb el punt de mira fixat en el del davant.


Carmelo.

3 comentaris:

  1. Un 10 per a l'organització, la meteorologia i el recorregut.
    Pau

    ResponElimina
  2. La meva felicitació a Juanjo per la seva 10ª posició, estàs fet un màquina!!!!I també a Carmelo que va fer un gran temps!!!!

    ResponElimina
  3. eh eh, l'entrecot de sopar i lo de dormir en flagoneta, també ajuda. Al final tot suma. Per als del btttarragona, una marxa perfecta, lo pitjor, per a mi almenys: que ja van penjar el cartell de la VIP extrem per al 2 de juliol... nusé nusé qué passarà.

    ResponElimina