Traductor

dissabte, 9 d’abril del 2011

Marxa Cicloturista Los Degollaos


Cada vegada més, la bici de carretera està agafant més protagonisme dins del club de la Moleta. Avui Juanjo, Josep Lleixà i Carmelo hem participat en aquesta marxa de carretera que transcorre per les comarques del Baix Aragó i el Maestrat dins de la provincia de Terol.
Poc més de 300 participants, amb una nombrosa participació de ciclistes de les Terres de l'Ebre, hem completat els 140 quilòmetres amb uns 2600 metres de desnivell (es pujaven els ports de Degollaos, Quarto Pelao, Vilarroya i Majalinos) que s'han fet molt durs degut a les característiques del recorregut (molts ports de montanya sense gaire quilòmetres plans on recuperar), a la forta calor que ens ha acompanyat bona part del matí, i a l'estat de l'asfalt de les carreteres per on transcorria que no et deixaven relaxar-te ni a les baixades.

La organització perfecta, i al final de la marxa ens esperava un dinar (que estava inclosa amb la inscripció) dins la Venta la Pintada, on hem pogut intercanviar impressions i recuperar forçes.


1 comentari:

  1. Felicitats Cracks! Ja m'han dit que la cosa va ser bastant dureta, però bueno ja us va bé que us peguen canya!!!
    Pau

    ResponElimina