Traductor

dimarts, 1 de maig del 2012

Xallenger Btt Terres de L'Ebre: Transplanes (Santa Barbara)

La Transplanes de Santa Barbara ha estat la segona de les proves de la Xallenger. El recorregut molt paregut a l'edició anterior s'ha millorat introduint trams de sendera per la zona de Masdenverge i Freginals, i canviant l'accés a la Serra de Godall i la sendera de baixada. En resum, un trenca-cames de 40qm molt divertit amb la pujada final cap a la Font de l'Arboç que a més d'un se li va atragantar.



La organització a càrrec de la UC Santa Barbara, com sempre, amb molt bona nota malgrat el marcatge de l'últim sender que va fer anar de cap a molts participants.

La representació de La Moleta excel·lent amb 21 integrants que van compartir amb la resta de participants una altra prova de la Xallenger cada vegada amb un sabor més competitiu.



Dels nostres recalquem els resultats de les noies que van omplir el pòdium. Un mèrit especialment destacable si considerem la duresa dels recorreguts, on només el fet de completar-lo ja fa que sigui digne de menció. En aquesta ocasió Mònica, Sandra i Cristina van ocupar els tres esglaons del podi.



En nois, Jordi Garcia va aconseguir la tercera posició, i Pau Marza va arribar el quart.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada