Traductor

dijous, 13 de setembre de 2012

7é CAMI DE SIRGA


Desprès de l’estiu sempre costa una mica tornar a agafar el fil a la bici: festes, cervesetes, gelats, calor, vacances, una mica de peresa... són alguns dels ingredients que no ens ajuden a mantenir la forma durant aquestos mesos.  Els amics de la Riberabike ens van preparar un recorregut que venia perfecte per a recordar-nos que a les proves de la Xallenger tens que anar en condicions o si no vas a patir.
 
 
 
Si el DuExtrem té la sortida al lloc més espectacular, la finca del Cabisol, el Cami de Sirga té la més original. El circuit de velocitat de Mora , encara que queda apartat del poble és un lloc totalment diferent a lo que estem acostumats. El fet de donar una volta d’escalfament al circuit i desprès fer-ne una altra a tot drap va ser força divertit. 
El recorregut de 42km i 1300d+ presentava moltes novetats, tant en la incorporació de noves pistes i senders com en la distribució dels trams respecte a les últimes dues edicions. Pot ser aquest any els senders tenien més protagonisme, i això segurament va endurir una mica més el recorregut. Al final, malgrat la duresa, els participants valoravem positivament el recorregut. 
Pel que fa als Moleteros, com sempre una bona colla vam acudir a la “matinal de Mora”, encara que es troba a faltar al nostre presi Lluis que últimament no ens acompanya; dels que vam anar: Pau Marza, Jordi Garcia, Jeremies, Albert, Pau Luna, Monica, Sandra, Cristina, Victor, Alfredo, Guillermo, un servidor, i bona part de la colla de la Moleta Sud que fan l’esforç de vindre de Benicarló a totes les proves de la Xallenger: Fede, Oscar Balaguer, Oscar Bort, Andres, Jorge, Juan i Jesus.  
I dels resultats destacar la bona posició de Pau Marza, Jordi (que segurament es ficarà tercer a la general), Jeremies (que també entrarà dins dels deu primers) i com no en l’apartat de les noies en Monica i Sandra fent primera i segona respectivament. La part negativa se la van endur Victor que va caure i es va fer mal a la mà (esperem que només sigui el cop) i Cristina que va tindre una caiguda només sortir dins del circuit i va quedar bastant copejada i li va impedir fer el recorregut llarg.
 
 

1 comentari:

  1. I tant original que va ser el circuit i força dur el recorregut, pero en compnyia dels teus es fa mes portador, jo tambe destacaria la posicio del que anomenes servidor!!!
    ara nomes cal penssar en Tivissa, a per la cabra.

    ResponElimina