Traductor

dimarts, 4 de desembre del 2012

12 TROBADA BTT DE XERTA "VOLTA A LA MOLETA"

     Es diu ràpid, la dotzena edició de qualsevol cosa ja dona a entendre de que les coses s'han fet bé i que realment el grup humà que les porta a terme estimen esta activitat. Es el cas nostre, natros estimem la trobada, en els primer anys treballàvem sense descans per buscar llocs a vegades inverosimils per on fer passar als participants, cal dir que a vegades no encertàvem i el lloc no era precisament molt de l’estimació del ciclista. Però natros persistíem i cada any buscàvem una zona nova on clavar la desbrossadora, ferramentes varies i a la faena. Ens hem mantingut fidels a un model de bicicleta que potser ara té menys adeptes, però que continua sent l’essència de la bicicleta de muntanya, passar per llocs on nomes tú i la teva bicicleta passaríeu. Esta trobada  sempre ha estat un lloc per a iniciar-se en la pràctica de la bicicleta de muntanya, natros sempre li hem obert les portes a qualsevol participant, val a dir que la trobada sempre ha tingut recorreguts de trenta i pocs kilòmetres, per tant son distancies a les quals pot arribar un ciclista que sortigués un parell de cops a la setmana, i si anem al apartat tècnic estem en el mateix, si que hi ha molta sendera i com tots sabreu als voltants de la Moleta d’ Alfara no son fàcils ja que el terreny es molt pedregós, però això al participant tampoc l'ha inquietat al llarg d'aquests dotze anys, perquè natros hem deixat fer, simplement hem aconsellat al participant que arribat a un punt de cansament o de desesperació per la falta de recursos tècnics, les millors opcions per que acabés la trobada xalant.

     Aquest any en tots els dubtes existencials que passa qualsevol organització, hem tirat la trobada endavant, ja heu vist els que heu participat que el preu era reduït, sense obsequi commemoratiu, però sense perdre baix cap concepte la qualitat de la nostra trobada.
     Aquest any el recorregut, li hem confiat al nostre amic Juanjo Adell, o millor dit li hem endossat la responsabilitat, per a natros a encertat de ple, ha aprofitat tot el que tenim a prop de Xerta, i a més a més anant a un lloc que no havíem anat mai, la Vall Cervera, estos dies preciosa en tota l'aigua que ens va caure i on mes d'un es va banyar els peus. Aquest any al desplaçar una mica la trobada i en les condicions de fred i vent, hem anat modificant coses pel bé del participant, el nostre habitual esmorzar a meitat del recorregut, l'hem col·locat al final, d'esta manera era menjar, beure i caferet en lo nostre "conyac del sogre" i cap a casa.

     Estem més que satisfets en el resultat de la nostra trobada, amics que no fallen mai, gent nova que comença i mes lluny de qualsevol número de participants, el que pretenem aconseguir és passar-ho el millor possible.

     I com es diu en l'argot ciclista quan estàs lluny de la forma ideal, recuperant sensacions i natros a la trobada les hem començat a recuperar.

Salut per tots i gracies per compartir un dia de festa.

Lluis Horta


FOTOS feu clik aquí

4 comentaris:

 1. El recorregut me va agradar molt, el Track me va donar 41 Km i 1283m de desnivell positiu.Salut i pedals!

  ResponElimina
 2. Com sempre genial, anims i a continuar així.
  Sou Bons de collons!

  Nando

  ResponElimina
 3. Era la primera vegada que venia i vaig xalar molt. Lo recorregut molt bonic, amb unes vistes espectaculars i les senderes eren fantàstiques. L'any que ve vindrem mes gent.
  Felicitats!!

  ResponElimina
 4. M'agradaria remarcar l'esforç que feu cada any, buscant nous recorreguts, repetint-ne d'altres, però sempre mantenint l'esperit que tant us caracteritza: el de buscar un ambient agradable, bonics llocs de pas, l'esmorzaret i, perdona si hem repeteixo, un ambient molt molt agradable. Us felicito i animo a doblar la xifra de la dotzena a la vint-i-cuatrena. Salut i pedals.

  J.J. Marrase

  ResponElimina