Traductor

diumenge, 30 de juny del 2013

MARXA BTT MORELLA 2013



Morella, 23 de juny de 2013, la tercera edició d'una marxa que pertany al Challenger Btt de Castelló, què és un challenger molt semblant al nostre. Primer en actitud, es veu el mateix ambient de competició, els recorreguts s’assemblen en kilometratge i desnivell, i les organitzacions també son amateurs com les nostres, potser la diferència més significativa sigue en el sistema de cronometratge, en chip, lo que realment elimina molts maldecaps als organitzadors, a part, fan el reconeixement a totes les categories que tenen contemplades al acabar la prova.

L'escenari prometia, estem a Morella, per tant l’alçada que rondem està sempre propera als mil metres, cap allí van la majoria de binicarlandos de la Moleta i de la part sud de Catalunya, Sandra, Carmelo i jo, allí trobem companys d'altres clubs de la Catalunya sud. El primer entrebanc el tenim en les pluges d'estos dies que havien fet créixer el riu Bergantes per damunt del que es recomanable i per tant l’organització, en bon criteri, retalla en kilòmetres i una miqueta el desnivell, jo encantat, però en essència el recorregut és el mateix que tenien pensat i és bonic, el lloc impressionant. El Maestrat és encara un lloc en el que et pots sentir molt insignificant, jo que vaig dels últims i la veritat no hi ha massa presència de gent de l’organització, sents aquell respecte pel lloc quasi com si t'enfrontessis a la muntanya tot sol, per tant vas en compte. Parlant del riu, el creuem unes quantes vegades, resulta tonificador i vasoconstrictor per a les cames pel fresqueta que esta l’aigua. Menció especial al lloc de sortida, l’antiga fàbrica Giner, reconvertida en un centre btt completíssim i molt recomanable, tant per la quantitat de rutes senyalitzades, com lloc per dormir en forma d'alberg, allotjament rurals i gaudir tant de la btt, com de la família.

Això si que seria una de les iniciatives que s'haurien de copiar al nostre territori, perquè ho tenim tot, terreny per a crear rutes i infraestructures en forma d'estacions de tren abandonades(via verda de la vall de zafan). L’experiència molt bonica i recomanable, la distancia desde Tortosa , algo mes d'una hora, es a dir, res insalvable, clar que veient el lloc, en un altra edició podríem anar tots i invadir l'alberg de la fabrica Giner!!

Salut per a tots i ens veiem a Benissanet, espero que no faci molta calor!!

 

Lluís Horta



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada