Traductor

dilluns, 15 de desembre del 2014

FOTOS VIDEOS I CRONICA DE LA 14 TOBADA BTT LA MOLETA.TROBADA BTT LA MOLETA
PRAT DE COMTE 2014Prat de Comte, que us de dir, si fa deu anys algú m’hagués dit que la trobada visitaria en aquests dos últims anys Paüls i ara Prat de Comte no l’hagués cregut. Un pensava que estava arrelat a un tros de territori i a una idea. Del meu tros de muntanya que us he de dir.....però sempre hem apostat per descobrir i no podíem quedar-nos immòbils, perquè en canviar d’opinió i pensament no n’hi ha prou, s’ha de passar a l’acció i en això no tenim rival. Proposta ràpida i argumentada al grup i a la faena que n’hi ha molta, tots els que organitzeu ho sabeu.
Hem canviat de poble i han passat coses d’aquelles que justifiquen portar més de vint anys en aquests tinglados organitzatius i que donen sentit als nostres esforços.
El dissabte, dia de marcar, un menut de cinc anys s’aixeca a les 7 del mati i apareix al bar 22, que es on esmorzem sempre abans d arrancar. Quim, el fill de Sandra i Carmelo va aguantar tot el mati pujant i baixant del cotxe del papa (segur que esta experiència li servirà en un futur).
Diumenge a les 7:30 del mati dos menuts mes, Oriol, fill d’Eli i Jere, passava part del mati a l’avituallament i Pau, en son pare Sergi, cobrint una cruïlla Mes tard Marc lo fill de Pili i Pau jugava al lloc de la rostida, tindrà temps.... Això es una de las aspiracions de qualsevol que organitza, que tot vagui més enllà del dia d’activitat.

De la trobada us diré dos coses a tots els que vau vindre, GRACIES, MOLTES GRACIES.
Com tots sabeu vam ajornar la trobada per la llevantada, que ha deixat el port preparat per aguantar el tipo. Com no vam netejar, recuperar trams per que xaléssiu de valent.
Sabem que la data no es molt apropiada i prendrem alguna decisió al respecte. Vam canviar la data fa uns quants anys perquè al setembre i octubre hi havia molta activitat. Ara no es el cas i rectificarem, però us faig una reflexió, deixeu de mirar el temps i centreu-vos en el que fareu, tret d’aquesta llevantada  el temps al nostre territori no justifica tanta temor, a vegades una mica de èpica es bona i després tindreu moltes coses que contar......

No anem a Prat de Comte per casualitat, teníem un parell de senderes on assentar al seu voltant un recorregut bonic. A partir d’aquí, comencem a treballar per donar-li sentit al circuit i ho vam aconseguir. Com no vam netejar, recuperar trams per que xaléssiu de valent.
Albert va estar buscant trossos i trossets per enllaçar los trams de sendera i realment va quedar una volta molt entretinguda. Com sabeu la llevantada no ens va deixar fer el tram del canaletes que es molt bonic, Albert estava una mica decebut, va ficar molta il·lusió en tots los detalls.

Agrair al ajuntament i a la gent de Prat de Comte, personalitzades en Robert, Juan  i Jose Maria, ens van facilitar les coses moltíssim i sobretot per escoltar en molt respecte i comprensió aquesta petita aventura al seu poble.

Igual no es l’última....... Fins la propera......... potser

Lluis Horta
AQUI BAIX TROBAREU POC A POC TOTES LES FOTOS PER PODER ANAR DESCARREGANT

Fotos Jere:

 https://picasaweb.google.com/112568067595593924372/14TROBADABTTLAMOLETAFOTOSJERE?noredirect=1


Fotos Guillermo:

https://picasaweb.google.com/112568067595593924372/14TROBADABTTLAMOLETAFOTOSIVIDEOSGUILLERMO?noredirect=1


Fotos Ricard:

https://picasaweb.google.com/112568067595593924372/14TROBADABTTLAMOLETAFOTOSRICARD?noredirect=1


Fotos Carmelo:


1 comentari:

  1. Gran crònica Lluis, millor feina del grup, i una petita menció per a tots els que han perdut hores mirant plànols per trobar raconets perduts!

    ResponElimina