Traductor

dimarts, 10 de novembre del 2015

TROBADA BTT LA MOLETA " PRAT DE COMTE 2015"
     Prat de Comte, 8 de novembre de 2015, son les 9 del mati i començava a rodar la nostra trobada. Nervis los justos, lo temps que portem en tinglados te fan estar tranquil i concient que ho tens tot mes ho menys ben preparat, pero no se sap mai.....lo que esta clar es que la feina estava feta, triar un bon recorregut, equilibrat, ni c urt ni llarg i sempre per damunt de tot la sendera com a estrella, les hem arreglat en tot lo carinyo del mon i a mes en lo nostre pages particular, Fabia, que mos fica lo llisto molt alt i clar no el volem deixar-lo tot sol, i li seguim la roda com podem, pero quan veus los resultats et sents molt orgullos.
 Sempre hem estat un club en gran capacitat de  trevall, a pesar de ser molt poca gent, però es lo que te portar anys, la gent ja sap lo que ha de fer, pren desicions sobre la marxa, per resoldre les mil situacions que es presenten i que no veu ningu, som un bon grup, si senyor i en ganes de xalar i fer xalar als altres, un altra d'estes coses que no ha variat en tots aquets anys.  Mia, Jan,Marc, Pau,Uxia,Quim, Adria, estos son el futur d'aqui segur que surtira un futur organitzador  Rosa, Jose, Nuria, Albert, Marta, Sandra, Pili, Cinta, Monica, Montse, Pau, Claudio, Ricard, Sergi, Carmelo, Josep U, Josep Ll, Juanjo, Fabia, Guillermo, David, Joel i un servidor..........i mos faltava Ramon.........lo gallego, tots estos valen un imperi......

Del recorregut poc a parlar, sortia de Prat de Comte i entrava al terme de Pauls, amb la cara dels participants al arribar al lloc de la rostida, a natros ja ens valia per veure que el que haviem preparat havia agradat i molt. Resaltar que l'ajuntament de Prat nomes mos dona facilitats, juntament en les societats de caçadors tant de Prat com de Paüls que es mostren sempre dialogants i adapten la batuda del dia a la nostra ruta, mil gracies.

Gracies a tots els que vau vindre, als clubs germans de les nostres terres i molt especial als del maestrat que vam vindre, deu ni do la passejada, este any hem superat el nostre tope de participacio i tot i que vam aumentar tot lo referent al esmorçar i avituallament esperem que ningu es quedes en gana...

Fins la propera Trobada  Salut i bones senderes que xafar!!!!!!

Lluis Horta
btt la Moleta

video
fotos Ricard i Fabia
fotos Montse
fotos

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies per la feina feta, vem xalar molt amb el recorregut, els senders ben nets i polits, la gent molt maca i l'organització estupenda!

    ResponElimina
  2. Bo Lluis !!
    Quan vam saber de la trobada, ningú del grup vam dubtar de anar-hi. be, l' unic jo pel treball, que al final em va permetre de venir. Tots els companys del CE montaspre sabem que sou molt bons organitzant i com a persones i que serà un recorregut on tots ho pasarem be i que tots el podrem fer, i que xalarem. Així va ser. Gracies per donar-nos una bona oportunitat de disfrutar de la mtb fora de les curses.

    ResponElimina