Traductor

dimarts, 10 de maig del 2016

CANYON CAMBRILS PARK

El passat 16 d' abril, una servidora, va voler estrenar-se en una modalitat nova. A una marxa cicloturista.


Matinada al canto, carregar bici i bosses i cap a Cambrils, en que feien la 3era marxa cicloturista Canyon Cambrils Park. La marxa tenia tres recorreguts a escollir, de 104km, 122 km i de 184 km, que els tres transcorrien per les comarques del Baix Camp i Priorat, passant per la serra del Montsant.
Posada a fer, em vaig inscriure al recorregut de 184 km, amb 2900m de desnivell positiu. Transcorria per les poblacions de Mont- roig del Camp, Coll de Jou, Falset, Gratallops, Ulldemolins, Cornudella, Poboleda, Porrera i Montbrió del Camp.
Un cop allí, recollida de dorsal, m' acabo de preparar, nervis i al lio!Comença la sortida, els primers 8 km neutralitzats per dins Cambrils, i un cop sortim de la població, circuits obert per a tothom. I allí comença el recorregut, totalment nou per a mi. Un recorregut exigent, amb molts de ports i colls, o pujes o baixes, però impressionant! Carreteres, zones i vistes precioses. Poso el meu ritmet, m' agafo els grups que em sento còmoda, i anar fent.
Els últims 20 km rodadors, i a les 6h 54min passo per la línia de meta. Emocionada, contenta, i mes que satisfeta per acabar la marxa i d' haver-la disfrutat tant. Era tot un repte per a mi.

Sobre l' organització, per a mi no va faltar res. Avituallaments cada 30 Km, ports indicats, trams perillosos senyalats, mossos als cruses i rotondes, ambulàncies... A millorar el dinar, aixo si.


En resum, l' any que vé segur que repeteixo!

Montse Lahosa

2 comentaris: