Traductor

diumenge, 19 de març del 2017

XDD Almatret i Seros

Aquest passat fi de setmana i avui es celebra la Xalenger David Duaïgues amb molta participaciò tant a la prova de Almatret primera del calendari com a la de Seros , segona i ultima.
Alguns membres del BTT LA MOLETA varem anar a participar ja que alguns dels companys en havien parlat molt be d'anteriòrs edicions aixi que l'Andrea va participar a la prova d'Almatret i un servidor Jere, he pogut capturar tota l'esencia de la XDD participant a les 2 proves.Recorreguts, Organitzacio, avituallaments, voluntaris i un llarg etc... per a treures el barret, i poder em quedi curt. Es nota que els que trevallen al llarg de l'any ho fan en il.lusio i dedicacio, i aixo quan els participants trepitjem el circuit es nota i de bon troç!

es d'agrair trobarte voluntaris i espontanis al llarg de tot el recorregut aixi com fotografs , bombers etc. Et dona seguretat i ajuda a que passin els Km mes rapid , i es tambe aqui on es nota el nivell d'organitzacio de la qual estem parlant, aixi que nomes hem queda dir que hem disfrutat molt , bon paissatgue senderes... i despedirme fins l'any vinent i felicitar a l'organitzacio pel trevall fet!!

                                                   Fotos de la XDD ALMATRET


                                                     Fotos de la XDD SEROS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada