Traductor

dimarts, 7 de novembre del 2017

SOM TERRA DE VENT!!!

Una trobada mes, ja en van unes quantes...
Aquesta, com totes, especial, però  una miqueta més, després de quatre anys fora, dos a Prat de Comte i dos a Paüls, on hem estat molt agust i esperen tornar en un futur. Tornem a Xerta, on va començar tota la nostra historia. Sabíem que el repte no era fàcil, molts anys netejant senders locals a tos els punts cardinals que hem pogut ens han deixat senders que s’han convertir en les vostres sortides habituals.
Nosaltres fidels a una idea que vam encetar fa ja molts anys i conscients de la dificultat de sorprendre-us, vam dissenyar una volteta que aprofites els nostres actius i que tingues sentit, sempre en la sendera com a protagonista. Crec que ho van a aconseguir!Aquest any sortíem de l’antiga Estació de Xerta, quan organitzàvem la Marxa del riu i ja van sortir mes d un cop, aquest lloc li aporta un toc especial a la nostra idea romàntica del que ha de ser la nostra trobada.

Aquesta antiga Estació, ara museu, lloc con llogar bicicletes, parar i avituallar està gestionada per dos bons companys, Víctor i Ferran, ells ens van facilitar totes les nostres mancances i ens van ajudar activament al llarg del mati.

Respecte al recorregut, com he comentat, vam aprofitar part del que tenim i vam incorporar una sendera, ja batejada con a "bosque encantado", encara que el topònim es Barranc de les Fonts o del Valle, que diem a Xerta. Aquesta sendera era un antic projecte que els organitzadors del Ultra de les Fonts van fer realitat. Un ultra que aquest 2018 no es celebrarà, cosa que lamento moltíssim, ja que per a  mi és el millor ultra. En una idea pròpia que tenia un format molt bonic per  als participants i a l’hora molt exigent per als organitzadors. Jo feia sempre de voluntari, orgullós de la prova.

Aquest any entre la participació hem tingut un gran nombre de noies, algunes de tota la vida i altres joves que comencen, el qual ens  omple de satisfacció. La bicicleta de muntanya es un esport que t’aporta moltes coses, contacte en la natura, adrenalina quan baixes, humilitat quan puges i un cop de realitat quan te la pegues.
Les condicions del cap de setmana no preveien molta participació, però al final quasi cent amics van passar el mati entre tots els que fem possible la trobada, avituallant, vigilant les cruïlles, rostint, en l’esmorzar...

El temps no va ser com el que últimament tenim al territori, però companys som...

TERRA DE VENT!!!!!


Jose Lluis Horta Vilar
Presi de la Moleta

fes clic aqui per veure le fotos

1 comentari:

  1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com

    ResponElimina