Traductor

divendres, 23 de juliol del 2010

I MARXA BTT AUBERGUE BENISSANET 11/07/2010


Encara no havien tocat les 7:30 del matí i sortíem des de l'antic Sabeco direcció Benissanet. Tot i ser molt d'hora la calor que ja feia anunciava que seria un d'aquells típics dies de juliol, calor i més calor.

Arribem a Benissanet entre badalls i cares de son i enfilem els carrers en busca dels porxos de l'ajuntament, punt de concentració dels participants. Després de fer les riguroses inscripcions, saludar a amics i coneguts i rebre alguna picada de mosca negra, vam ser obsequiats amb una magnífica caixa de préssecs (especialitat del terme). Ja eren les 9:00h i tocava espavilar-se per preparar les màquines.
A les 9:30 donaven el tret de sortida a la I Marxa BTT de Benissanet. Josep Maria, Juanjo, Ramón, Pau i jo ens disposavem a gaudir i disfrutar del dia. El recorregut de 41 km, va transcórrer per pistes ràpides i pedregoses, senderes on en algun moment la gravetat i algun pi plantat al mig et podia jugar una mala passada. El punt àlgid de la marxa, va ser la pujada a la serra de Cavalls, que a part de la duresa de les seves rampes, se li havia de sumar la intensa calor que en aquells moments castigava les nostres esquenes. Malgrat tot, el patiment va ser sobradament recompensat amb el magnífic esmorçar que ens van preparar el veïns de Benissanet. Baldanes, pa torrat, pastissos, cocs, etc...


Destacar sobretot a l'organització per la il.lusió i les ganes que transmetien, va ser contagiós. La ruta i la bona senyalització va fer possible que la marxa es desenvolupés sense cap incident destacable.
Per part meua solament em queda dir que el dia em va somriure i em vaig poder emportar el pernil a casa!!! Així que ja sabeu amics de la moleta, a veure quan quedem i fem un bon esmorçar.


Fins aviat

Pili

més fotos

1 comentari:

  1. Lo del pernil qye tingues clar que li farem la proba, ni el toques,je!!!! Parlan tot lo serio que esot parlar, felicitats perque el dia va ser caluros, a tots vatros i a juanjo que sembla que no en te mai prou!!!!

    lluis horta

    ResponElimina