Traductor

dimecres, 15 de setembre del 2010

Camí de Sirga 2010



Molt bon ambient, i molt bon mati que ha acompanyat als 9 integrants de la moleta, Cristina i Jose Maria Puyo, Monica. Carmelo, Juanjo, Maikas, Victor i una de les ultimes incorporacions al club, Liberto, que s'han desplaçat un any més, a disfrutar de la V marxa BTT de l’Ebre Camí de Sirga a Móra d’ebre. Ben d'hora han anat sortint cap a Mora “l'exercit de baiker's” de la Moleta, després d’una estona esperant els dorsals i calentar uns minutets s’ha donat la sortida a l’edició d’aquest 2010.Com sempre les “màquines” han sortit com una bala i la resta de mortals s'han dedicat a fer btt i gaudir del recorregut, que aquest any a variat una mica i ha estat algo més exigent respecte l'any passat, però tot i aixo un recorregut molt encertat.
Juanjo, com diu el nostre president Lluis menja a part i ha sigut una de les “màquines” que s'ha perdut de vista tan aviat s'ha donat la sortida de la marxa, Carmelo que diu que esta mal de forma, doncs menos mal perque quan estara be ni li veurem el pel a cap marxa, nomes a la sortida i a l'arribada, de ben segur que aviat tornara a ser un d'aquest que menja a part (jejeje), Liberto, que tambe li agrada “plorar una mica” va entrar a 1 minut de Carmelo, oco baix el canvi que ha pegat respecte l'any passat, entre el canvi de “burra” i els km's que porta aquest any serà un a tenir molt en compte, Victor, fa poc soroll, agafa el seu ritme i va tirant a molt bon ritme i sense encantar-se, tres dels “veterans “ del club, Jose Maria, Garriga i Maikas, que dir d'aquets trio, nomes traurem el barret davant d'ells perque son tot un exemple a seguir son incomblustibles i més d'una vegada ens fan suar la gota gorda als més joves per seguir-los el ritme. Cristina, que un pardalet m'ha dit que va agafar una mica de pajara i no li va anar del tot be i va estar acompanyada en tot moment pel seu pare, Jose Maria, i Monica no se que dir perque no la tinc massa tractada, pero pel temps que ha fet esta feta una bona maquineta tambe.

Classificacions:

19- Juanjo: 2:23

57- Carmelo: 2:47

59- Liberto: 2:48

73- Maikas: 2:56

78- victor: 2:58

94- Garriga: 3:11

123- Monica: 3:45

132- Jose Maria: 4:15

133- cristina: 4:15

Josep.

més fotos aquí

4 comentaris:

  1. Molt bona crònica, com es nota qui està ben informat....

    ResponElimina
  2. Si xeic, si que escriu be este home. Qualsevol diria que va participar

    ResponElimina
  3. A veure si em presenteu a Liberto, segurament vam anar junts en algun moment de la trobada i dirà que soc un antipatic per no dir-li res.

    ResponElimina
  4. ep!! pensava que ja us conexieu, a la marxa de bitem ja farem la presentacio oficial. jejeje, entenc que vindras no, carmelo?

    ResponElimina