Traductor

diumenge, 19 de juny del 2011

DUEXTREM AMPOSTA

El passat diumenge dia 12 ens desplaçavem cap al Montsià, per participar en la tercera edició de la Duextrem organitzada pel club Montbike. Entre badalls i cares de son, vam repartir les bicis als cotxes i vam enfilar la carretera cap a Freginals dirigits pel nostre presi i el seu inseparable Seat Panda. Un clàssic de les trobades de la comarca i el que, al meu parer, comença a ser un emblema de la Moleta.

Mitja hora més tard, arribem a la finca Cabiscol i després d'aparcar els cotxes entre els tarongers, recollim els dorsals, preparem les bicis, saludem als companys btteros i al "lio". Tret de sortida a les 9h en punt amb la novetat de que els primers km neutralitzats eren liderats per 2 genets al pur estil Bonanza.

El recorregut de la prova va ser molt encertat, distret i per a tots els gustos. Pistes rodadores per escalfar les cames, pujades per pista en bon estat i senderes de baixada, que tot i no ser la meva especialitat, les vaig aconseguir superar amb èxit.

L'arribada dels diferents participants a meta s'anava succeint entre crits, música i alguna expressió de sofriment. Les cares de cansament es van veure mitigades per la inestimable i calorosa rebuda que Lluís feia als moleteros.. Al igual que en altres trobades és en aquell moment on la gent comparteix, amb més tranquil.litat, les sensacions i anècdotes que la jornada ha generat i és en aquells precís instant on t'adones que les trobades, marxes i curses que s'organitzen són la excusa perfecta per poder passar un matí diferent en companyia dels teus amics.

Per últim, remarcar el bon ambient que va regnar durant tota la diada i felicitar a tot l'equip montbike perquè sabem que organitzar una moguda com aquesta és veritablement complicat. Tot els serveis de la cursa, avituallaments, menjar, begudes, massatges, dutxes etc van estar a l'altura.

A veure quan quedem i ens “jalem” el nostre trofeu!!

Pili

http://www.duextremamposta.com/


3 comentaris:

  1. Tindrem que tunejar el pandeta de Lluis i pintar.li un logo de la Moleta al capó del motor....

    ResponElimina
  2. Impressionant i molt ben escrita. Jo voto per a que Pili face totes les cròniques del 2011!!!

    Juanjo

    ResponElimina
  3. teniu fotos del duextrem secció btt (la sal)
    aquí: http://inactividades.blogspot.com/

    ResponElimina