Traductor

dimecres, 2 de novembre del 2011

MARXA MARATÓ BTT DE GANDESA









El diumenge 23 d'octubre teníem l'última prova de la Challenge Terres de l'Ebre-Camp de Tarragona, es feia a Gandesa, lloc on es va gestar l'idea d’aquesta Challenge.
El dia no va poder ser millor, tot i que les previsions del temps no eren molt bones (segons es mire, ja que en el poc que ens ha plogut). El matí va ser fresquet i en un bon sol. Allí varem aparèixer un bon grapat de moleteros, si no m'equivoco 12, i això que en teníem repartits en un altra marxa que ens tenia el cor dividit, la marxa de la Salsadella, on tenim al nostre amic Juan Diego, que també s’hagués alegrat molt de veuren’s. La marxa tenia dos recorreguts molt equilibrats, en un terreny que encara que coneixem no hi solem anar sovint, per tant la gent de Gandesa ens ha sorprès, i si al acabar la prova lo personal parla de que ha estat molt dinàmic, divertit, ben marcat, es síndrome de que ha agradat. Tot això rematat per un bon dinar i uns obsequis molt propis de la terra alta (botella de vi).
La challenge ha acabat desprès de quasi sis mesos, varem començar amb la nostra marxa marató a Xerta, la veritat és que els nostres han estat protagonistes en totes les proves, tant es així que per equips en puntuació hem anat sempre dels primers, això es deu a un bon nombre de participants, però també a un bon nivell, sobretot els que han arribat entre els vint o trenta primers, ja que sumen molts punts (el primer mil i restant de cinc en cinc). En l'apartat de participació què hem de dir, estrany ha estat la prova que no hem passat de dotze, i he deixat per últim el tema noies perquè aquí si que no tenim competència. El podi final de la Challenge es tot del club btt la moleta, Cristina, Pili i Mònica, han estat participant i disputant una Challenge que quasi del principi tenia en primer posició a Pili i que per un aconteixement fantàstic que apareixerà en uns mesos, perdia la primera posició en favor de Mònica a molt poquets punts i que també es mereixia, i que he de dir de Cristina, tota passió i esforç, sense oblidar-me que tenim a Sandra. Per a l’any que bé segur que apareixeran més noies que tenen ganes de participar, esperem que els altres clubs incorporen esta part femenina que tanta falta ens fa. Natros estem molt orgullosos de totes elles.

Moltes felicitats a tots els clubs que han organitzat les proves de la Challenge, perquè hem deixat el llistó molt alt, podem estar tots molt contents i orgullosos!!!

Salut per tots!!

Lluis Horta


1 comentari:

  1. Molt bona explicació Lluis, des de Montbike només afegir, que amb aquest bon ambient i amistat que ens uneix a tots, segur que aquest projecte anirà a més.
    Ara a esperar l'entrega de premis!

    ResponElimina