Traductor

dilluns, 13 de maig del 2013

6 hores resistència Bitem 2013

OLD TEAM LA MOLETA

Li teníem ganes a les 6 hores de resistència, una prova en la qual la majoria no haviem participat mai, sorgeix la idea de fer un equip de joves promeses del club btt la Moleta i es clar, no podia faltar Josep Lluís Garriga, Ricard, Guilllermo i jo mateix, Lluis Horta. Per començar li fiquem un nom al equip per despistar, Old Team La Moleta. Parlant en serio, ens vam divertir d'allò mes, el recorregut en molt poca exigència física, però suficient per alimentar les ganes de competir entre natros al llarg de les 6 hores i de que els més preparats disfrutesen. Val a dir que tots els equips més o menys tenien preparada una tàctica de com portarien a terme les 6 hores, a priori pots pensar, que són sis hores entre quatre tios curtits? Equivocació, es fan llargues!!! Natros com no podia ser d’una altra manera no portàvem cap tàctica, però be, en vam improvisar una i va sortir bé fins que em va tocar a mi el relleu, òstia!! en quatre voltes anava més que rostit... així es que demano el canvi, al mes estil futbolístic i es clar, els toca remar una mica mes del previst al companys, que tot sigue dit es van portar molt bé i jo l’últim relleu ja el vaig fer en una mica més de qualitat, aquí no havia on retallar!!! El sistema de cronometratge permetia als participants veure en tot moment com anàven a la cursa i a mes quin temps estava fent el company de turno que estava rodant, es a dir, quan veies que el ritme afluixava ja era moment de dir-li, vols parar? En los primers relleus quan diem esta frase, la resposta era contundent, no, no tranquil, dos més... en els últims relleus, la contesta s'anticipava a la pregunta, una més i prou... Menció especial mereix el canvi de chip quan es feia el relleu, l’organització havia habilitat una entrada a boxes en la que esperava el ciclista a que entres el company i aquí venia tot un periple, se li havia de treure el chip al que entrava i col•locar-li al que havia de sortir, aquí no vam destacar massa... havia gent que era capaç de treures el chip en marxa i donar-li a un component de l'equip que li col•locava al que anava a sortir, vamos com a la formula 1. Una altra cosa important a destacar del sistema de cronometratge es que al permetre veure quantes voltes portaves, també veies als rivals i al llarg de les sis hores intentaves que uns i altres no et passesin o aguantar la roda del que ja portaves darrera, penso que es l'apartat que vam fer millor, vam acabar on teníem que acabar.....Resumint, com sempre, penso que ja he fet tard.... un matí per estar en companys, per estar en família, ja que el lloc donava molt de joc i per petar la xerrada en tothom.

Esperem que l'any que bé es tornen a organitzar estes sis hores de resistència, perquè son diferents a la resta de proves que podem fer en la bicicleta de muntanya, felicitar a l’organització per la iniciativa!!

Felicitar a les noies que formaven l'equip de La Moleta que van lluitar molt al llarg de les sis hores en l'altre equip femení!! i a l'altre equip mixte de La Moleta, del que ja teniu una crònica de Josep. Que no estaria mal que les noies fessin una crònica i veuríem des del seu punt de vista esta prova.



Salut i ens veiem a la Marxa Marató del riu Ebre a Xerta lo dia 26 de maig, no hi falteu, un recorregut nou que no us deixarà indiferents...



Lluis Horta

FOTOS

4 comentaris:

  1. Espero l'any que ve repetir, som unes màquines, gràcies companys
    Guillermo

    ResponElimina
  2. la veritat es que feia temps que no m'ho pasava tant ve! Un dia esplendit i en molt bona companyia. Bon resultat old team!

    ResponElimina
  3. Esteu fets uns "jovenolos", Felicitats ¡¡¡¡¡¡

    ResponElimina
  4. enhorabona!!! llastima no poder ser-hi
    magnifica cronica!

    ResponElimina