Traductor

diumenge, 12 d’octubre del 2014

SEMPRE MOS QUEDARA ROQUETES....


Lo titular respon a una realitat que es pot viure a Roquetes cada primer diumenge d'octubre des de fa vin-i-cuatre anys, tambe l haguesem pogut titular hi ha bicicleta mes enlla del crono, els 150 participants aixi ho demostren.
Roquetes te algo especial, sembla la canço, pero no, a Roquetes es donen un grapat de coincidencies i condicions, que fan de esta trobada un punt on trobar-se per pasar un diumenge molt proper a una festa de la bicicleta. Primer que tot un material huma important i en les idees clares i per l'altra part una oreografia que permet que qualsevol tipo de biker tingue el seu espai, a Roquetes lo recorregut curt, es curt i facil, important per a que esta gent que comença no rebi un escarment i ben al contrari s'enganxe a la practica de la bicicleta de muntanya, estic quasi segur que es la trobada que us ha iniciat mes gent a la practica del nostre esport, podriem dir allo de, tot va començar a Roquetes....

Per la nostra part, vam anar un bon grup de moleteros i en sintonia en l'esperit de la trobada, anavem de dos en dos, pero el mes important disfrutant d'un mati fantastic.

gracies roqueteros, tornarem...









I com conentava fa un rato,   sempre mos quedara Roquetes.......
Hi ha bicicletes mes enlla del crono......

Lluis Horta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada