Traductor

diumenge, 26 d’octubre del 2014

Trencatorrompers 2014

  BONES!!! Avui uns pocs moleteros,(Melo, Ricard, Josep, Andrea, Hector i un servidor Jere) hem estat a la marxa disputada a Gandesa.
No calia matinar molt ja que es donava la sortida a les 9:30 cosa d'agrair en certa part a este temps, ja que pel mati fa birujillo...


Un cop donada la sortida hem intentat anar bastant junts en un Josep que sha disparat pel cap de curssa los demes hem fet la nostra , on molta estona ens ha acompanyat un bon company Joel L.


 Els Km anaven passant i les senderes no arrivaven mai, CLAR!! es evident a aquesta zona, els avituallaments tambe passaven prou rapids al mens al primer 50% ja que portavem un ritme mes que desent per la forma que tenim ara per ara... hem parat a tots tres a reposar forces i petar 2 minutets la xerada, on trencavem una mica la monotonia de la ruta rodadora i poca sendera, ja en voltes del Km 30 veiem Gandesa i oloravem llonganissa, les ganes de quedarmos eren reals pero en 1:30 h. no voliem parar i sort que acavem fent el recorregut llarg ja que a estat el que ha salvat la marxa ja que un amolt bona puijada direccio PuigCaballer ens ha oferit una gran baixada molt guapa per arrivar en bon sabor a meta.

Aixi pos i sense mes historia bon bocadillo i bona birra i cap a casa!
Destacar la segona posicio de l'Andrea en Femines i a l'organitzacio que tot molt ben marcat i controlat.

Jere

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada