Traductor

dimecres, 15 d’abril del 2015

" A PER LA CABRA "

  Més de 250 corredors es van donar cita a Tivissa el passat diumenge 12 d'abril. Entre ells estaven els moleteros Montse, Claudio, Ricard, Joel, Josep i un servidor. A les 9 en punt es donava tret de sortida a la cursa i amb nervis, empentes i algun “revolcon” ens anavem ficant tots al lloc.
Comença la ruta amb un petit tram de pista i després de sendera per tornar al poble i encarar la primera gran pujada, la que ens fa passar per l'ermita i que desemboca en la ja coneguda, sendera de Pena-roja. Baixem la sendera amb moltíssima pedra solta, (crec que feia falta una bona rasclejada) i seguim una pista ampla sempre aigüeta amunt, que fa que les cames comencen a picar. Passats uns quilòmetres, arranquem la segona pujada, la del barranc dels Fogassos que ens portarà a la sendera dels monegrets, una sendera aquesta tècnica i amb molts trams de roca. En los braços encara tremolant per la baixada, enfilem la ja coneguda pujada al coll de la Maula que ens durà a l'última sendera de la jornada. Els últims quilòmetres transcorren per la zona dels horts de Tivissa sempre de cara amunt per acabar de rematar les cames.

Al arribar com sempre, ambiantasso!!! Castells inflables per als xiquets, fideuada, cervesa, dutxa calenteta i tot això amenitzat per un super showman!

Personalment crec que el recorregut d'aquest any ha sigut el millor de totes les edicions.

També vull remarcar i agrair en nom de tots els del club, el bon tracte de tots els tivissans i de la gran labor que fan els voluntaris, tant a l'arribada com durant el recorregut. Menció especial per al grup de grallers que animen als corredors en varies parts del recorregut, bravo!

L'any que ve més i millor

Salutacions

Pau Luna


per als més tafaners, fotos i classificacions http://aperlacabra.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada