Traductor

dimarts, 9 de juny del 2015

BANDEJATS 1.5

Poca cosa espot dir ja d'esta mitica trobada.


   Ens reunim entre 8 i 9h. al pavelló esportiu per a fer inscripcions i preparar-nos per a sortir, prenem la sortida en dos grups primer els de la llarga i després els de la curta.

La cosa no prometia massa ja que teniem entes de que el circuit era molt rodador i poca sendera però a l'hora de la veritat no va ser aixi; poc a poc enfilem de cara a la vallcervera on se començava a intuir un recorregut de prou nivell, al menys tècnic! després travessant la carretera d'alfara per passar pel repetidor i de baixada a Alfara, on podem tornar a reposar forces. La partir d'aquí un tram tècnic i de cara al pedregal negre, lo circuit esta quedant molt xulo tot i ser per molts conegut , la destresa i el bon saber del companys Roqueteros, li dona un sisé sentit a la volta, la manera d'enllaçar i combinar esta deixant bon sabor de boca a més d'un!!!
I poc a poc una serie de camins algo desconeguts i la famosa sendera de Jesus ens porta a la via verda entre estes dos poblacions, esprint final fins a Roquetes i merescuda meta ja que la forta calor ens va deixar prou esgotats.


 Destaquem la primera possicio de Montse L. la qual va lluitar desde el principi i arriva a meta amb un bon marge de temps vers la seguent participant, enhorabona.Ara ja per acabar i a títol personal voldria fer una reflexio!
Un servidor, el qual va anar tota la volta, en una posicio entremig (ni dels primers ni dels ultims) i em vaig donar conte i en certa manera observant durant tot el recorregut , la quantitat de BASSURA que arrivem a tirar per terra , i no pels voltants dels avituallaments no! sino que en llocs on poder ningú passarà a recollir res !!! poder la gent que ho fa, es creu amb el dret de que "com ha pagat" ja ho recolliran... en lo poc que costa mantindre l'entorn que ens agrada i tant ens aporta,  emportam-mos cadascu el dell cap a casa.

 Però bé això nomes ho dic per a veure si recapacitem alguns...

Sense més, felicitar a tota la organitzacio i els seus col.laboradors pel bon treball i dirlos que l'any que ve TORNAREM, ESCLAR!!!

Jere 7/6/2015 Tortosa

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada