Traductor

dijous, 5 de maig del 2011

RACONS DE CONCA

Ens esperava un diumenge al matí molt llarg, no només per la matinada, si no per la distància i duresa d’aquesta marxa cicloturista que ens havíem marcat al nostre calendari, i que com molt be diu el seu nom transcorre per bonics paratges de la comarca de la Conca de Barberà.

La sortida al poble de Rocafot de Queralt ben aviat, les 8 del matí, co

sa que ens va fer matinar una mica més encara, i sobre uns 300 participants que ens varem ficar a pedalar en gran grup en direcció el primer port. La mitja a la primera hora superava els 40qm/h però a mesura que anaven passant els quilòmetres i els ports de muntanya es va anar baixant fins quedar en els quasi 30, que consti que varem estar lluitant fins a l’últim moment per superar-la.

El recorregut molt agraït per les vistes d’aquesta bonica comarca i pel bon asfalt de les carreteres ens permetien gaudir tant de les baixades com de les pujades, i ens va fer recordar més d’un cop les penúries passades unes setmanes enrere als Degollaos.


Finalment el diumenge al matí ens va passar més ràpid del que ens pensàvem, ja que el ritme alt que ens vam marcar des d’un principi va fer que arribéssim més ràpid del previst, i a més també ens va ajudar el recolzament del nostre company Sales que ens va acompanyar i animar durant tot el recorregut.

1 comentari:

  1. Molt bé txecs, cada vegada més moleteros es passen cap a les flaques. Bonica zona, un altre any serà, jjj, Degollaos és difícil d'oblidar...

    Juanjo

    ResponElimina