Traductor

diumenge, 19 de juny del 2011

3a VIA VERDA NOCTURNA ALDOVER-BOT-ALDOVER


Aquesta setmana tocava una sortida familiar, tranquil·la i diferent. Una nocturna organitzada pel Centre Excursionista les Olles d'Aldover que ens oferia gaudir de la via verda en horari de tarde i nit.
Abans de les 6 de la tarda l'ambient era força festiu a l'Estació d'Aldover, amb tambors i gralles animant l'ambient i donant-nos ànims als més de 100 participants que començàvem a pedalar direcció a Bot.
Guillermo, Marta, Lluis, Aurora, Sandra, Carmelo, i els dos debutants Quim i Uxia arrancarem d'Aldover sobre les 6:30 amb ritme suau, petant la xarrada i gaudint de la tranquil·litat de pedalar sense pressa i sense mirar el crono.
Entre els participants hi havia molta canalla i gent poc habitual en les marxes típiques de btt de les nostres terres, l'ambient era força distés i familiar, i les presses s'havien quedat a casa.
Lo que alguns de nosaltres ens pensàrem seria una suau passejada fins a Bot es va convertir en un llarg calvari per diferents circumstàncies (Lluis amb la ressaca de la bronquitits i la sortida endurera del divendres, i un servidor amb les cames cansades de la pallissa de carretera del matí), i els 30 quilòmetres fins a Bot ens van costar una mica més d'esforç del que ens esperarem. Carregats amb els carrets per portar als nens poc a poc vam anar fent camí fins a Bot, passant per Xerta, l'Estació de Benifallet, La Foncalda, fins arribar passades les 8:30. Un cop allí, al Casal Municipal, ens esperava un magnífic pica-pica per recobrar forces i fer temps per que la nit enfosquís el cel, esperant la sortida de la lluna que finalment no vam veure.
Ja desprès de baixada tot va canviar, la nit va anar caient i la suau pendent favorable ens va fer gaudir d'una relaxada travessia per la Via Verda, alhora que els petits Quim i Uxia feien una becaina dins dels carrets.

Un cop arribat a Aldover la xaranga ens tornava a rebre, i amb un ambient molt festiu i ple de gent començava una altra festa amb l'actuació musical del grup Askama'n'Rama i molta gresca.

Carmelo


4 comentaris:

  1. Bona iniciativa aquesta, de cara a l'any que vé me l'apunto, amb carro inclòs i nebodet :-)

    Juanjo

    ResponElimina
  2. Això de "les cames cansades de la pallissa de carretera del matí" em sona moltíssim.....
    L'any vinent també m'apunto, però jo portaré a Neo al carrito :)
    Pau

    ResponElimina
  3. Volem fotos dels petits de la Moleta!!!
    Pau

    ResponElimina
  4. Tu el que vols Pau és anar tu al carrito i que et porte Neo, "te conosco bacalau"
    Juanjo

    ResponElimina