Traductor

dimecres, 9 de maig del 2012

Marxa Marató Btt del riu Ebre






Un any més ja tenim aquí la Marxa Marató Btt del riu Ebre, aquest any cumplim la 6ena edició d'una prova que  organitzem des del Club Btt La Moleta amb molt d'entusiasme i esforç.

Com molts ja coneixeu, es tracta d'una prova que supera els 60 quilòmetres i la majoria de participants superen les 3 hores per finalitzar-la. Està integrada dins el calendari del Xallenger BTT Terres de l'Ebre i destaca per la bellesa dels paratges per on passa, creuant fins a 5 poblacions (Xerta, Pinell de Brai, Miravet, Rasquera i Benifallet) i xafant tres de les comarques de les Terres de l'Ebre (Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre).

El riu Ebre és l'eix vertebrador del recorregut, apareixent en molts quilòmetres durant la ruta. Una de les coses que li dóna una singularitat especial a la prova és la utilització del pas de barca de Miravet per creuar el riu. És un punt de retrobament i descans abans d'afrontar la segona part del recorregut.

També hem preparat un recorregut més curt d'uns 35 quilòmetres amb menys dificultat per aquells que no es vegin en forces per superar el llarg.

Com en altres ocasions, aprofitarem el pas per dins dels pobles per a oferir-vos els avituallaments líquids i sòlids per recuperar forces, i en arribar a Xerta disposareu de dutxes (al Casal Municipal) i un bon àpat a base de pasta i amanida amb un bon refresc que us ajudarà a repostar les energies perdudes.

Aquest any, com a mesura de seguretat, es neutralitzaran els primers quilòmetres de Via Verda, així com el pas  per la població de Miravet.
D'aquesta forma quedaran dos trams cronometrats: el primer s'iniciarà al deixar la via verda quan agafem el camí de Riberola (passat l'estació de Benifallet) i s'acabarà  a l'entrada de Miravet; i un segon tram que s'iniciarà un cop creuat el pas de barca fins l'estació de Benifallet on tancarem el crono.
La suma dels dos parcials donarà el temps per classificar a la Xallenger. Tant en els trams cronometrats com els que no ho son, cal tenir molta cura i respecte per la resta de vianants  i s'ha de tenir present que els camins estan oberts al trànsit.



La inscripció anticipada (fins el dia 25 de maig) a la prova té un cost de 15€ per als que disposin de la Llicència Federativa de Ciclisme i 21€ per als que no entiguin federats. El mateix dia us podeu inscriure amb un recàrreg de 5€. Regularment anirem actualitzant la llista d'inscrits.

El lloc i hora de sortida serà l'Estació de la Via Verda de Xerta a les 9 del matí. Es podrà recollir el dorsal a partir de les 8.


Us esperem
BTT La Moleta

31 comentaris:

  1. Hola, per algù de natros será la primera vegada i per altres ja están consolidats. Esperem que se en vegi per tot el recorregut . Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Bona tarda, seria interessant que pels que vulguin participar es posi la direcció exacta o si no es pot aproximada, o bé indicacions per arribar a l'estació verda de Xerta, Gràcies.

    ResponElimina
  3. Per als que no conegueu Xerta us deixem les coordenades per arribar amb gps
    40.909345,0.488961, i l'adreça és Avinguda Estació.
    El més important per arribar fàcilment a l'estació és no entrar per la primera entrada de Xerta si veniu de Tortosa, millor entrar per la segona.

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Hola, teniu algún lloc per poder consultar el recorregut i els horaris?



    Salutacions.

    ResponElimina
  6. La sortida és a les 9, i el dorsal es pot recollir a partir de les 8. Pots trobar més informació a https://www.facebook.com/events/277365932353091/

    ResponElimina
  7. El perfil de la marxa, esta disponible?

    ResponElimina
  8. El perfil es pot veure al facebook https://www.facebook.com/events/277365932353091/

    ResponElimina
  9. Con el enlace de facebook no se ve ninguna información......

    ResponElimina
  10. com puc vore la llista d inscrits?? amb re-direcciona a un altra pagina.....

    ResponElimina
  11. Es imprescindible portar llum a la bici?
    La pagina que fiqueu de facebook no dirigeix a cap lloc. Podeu comprobar-la?
    Gràcies

    ResponElimina
  12. Hola, hem fet públic l'event de la marxa al Facebook. Si poseu "VI Marxa Marató BTT del Riu Ebre" al buscador facebook o cliqueu a l'enllaç de baix podreu entrar.
    La llum és necessaria per passar pel túnels comodament, tot i que alguns estan il.luminats és una mesura de precaució.
    Fins diumenge

    https://www.facebook.com/events/277365932353091/297536307002720/?notif_t=plan_mall_activity

    ResponElimina
  13. aixi quan pujessem del canaletes a la estacio de benifallet se parara el crono? i podrem tornar tranquilament cap a xerta?

    ResponElimina
  14. Si Jere, ho fem per seguretat, ja que la via verda en aquestes hores està molt concorreguda per families i gent caminant.... de passada teniu un troçet per estirar cames i arribar relaxats a Xerta.

    ResponElimina
  15. La recollida de dorsals serà fins a les 8 o es farà a partir de les 8?

    ResponElimina
  16. entesos! me sembla una magnifica idea

    ResponElimina
  17. Recollida a partir de les 8 fins les 8:45

    ResponElimina
  18. Bondia quan es podra veure la classificacio de la marato? Moltes gracies

    ResponElimina
  19. Les classificacions les penjarem aviat, a veure si per aquesta nit les tenim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ara que estan penjades,jo continuo sense poder veureles....hem re-direcciona al Google drive igual que hem passaba a la llista d inscrits......Al Face tampoc veig res...disculpeu...

      Elimina
  20. Va pos... aghja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja,ja.

    ResponElimina
  21. desde la colla btt terres de l'ebre felicitar al club la moleta per la bona matinal de btt que vau organitzar felicitats

    ResponElimina
  22. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Bona nit primer que tot, es d'agrair que quan feu un comentari el signeu, no per quedar retratat, simplement per posar cara a qui escriu, la llicencia de muntanya modalitat C t'inclou entre altres activitats el barranquisme, curses i tambe la bicicleta de muntanya, pero sempre que la practiques com una activitat mes en el teu dia a dia, en el moment en que t'inscrius en un prova de bicicleta de muntanya, be sigue cursa o marxa, la teva asegurança no et cobriria i menys si la prova esta federada (ciclisme),has d'entendre que cada any es fa mes complicat asumir natros com a organitzadors riscos encara que sabem que al menys tens llicencia i t'atendran, pero si ens fiquem en el pitjor dels casos i pasa algo greu, tu com a participant i natros com a organitzadors asumiriem una responsabilitat innecesaria. Actualment s'han signat convenis entre la federacio de triatlo i la de muntanaya, una persona pot participar en una cursa de muntanya en la llicencia de triatlo, pero amic meu la federacio de ciclisme es la mes especial de totes les federacions. Entenc la teva queixa i la comparteixo, fa anys que hem trec les dos llicencies.

      Salut

      Lluis Horta
      president del club btt la Moleta

      Elimina
    2. Primer que res, no vull entrar en cap conflicte, el conflicte el tenen les federacions no nosaltres. Estic ben informat del tema i la FCC no vol acceptar les llicències de la FEEC, però aixó no vol dir que la FEEC no ho cobreixi.Repeteixo no vull crear cap conflicte.

      Elimina
  23. Hola, si no m'equivoco ja vam tindre aquesta conversa (per dues vegades)en el moment de les inscripcions i crec que t'ho vaig explicar bé i tu em vas dir que ho entenies. Crec que aquest tema ja està parlat i no cal donar-li més voltes.

    Carmelo

    ResponElimina
  24. Actualitzem les classificacions per que tenien un parell d'errades que hem pogut solucionar.

    ResponElimina
  25. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

      Elimina
  26. Si teniu alguna reclamació en quan a les classificacions adreçeu-vos al nostre e-mail. lamoletabtt@gmail.com

    ResponElimina