Traductor

dimarts, 28 de maig del 2013

VII MARXA MARATO BTT DEL RIU EBRE


Un altra edició que ja hem passat de la nostra marxa, hi ja en van set, aquest any haviem de fer un canvi de registre important,que ja el voliem fer l'any passat pero per unes coses i altres no ho vam fer, pero mai es tard si la dita es bona, hem canviat totalment el nostre recorregut, no es que l'altre no ens agrades, res mes lluny de la realitat, un no treballa tant en una volta si no hi creu de veritat i natros al recorregut anterior li devem molta de la experiencia que ara atressorem i que ens ajuda a analitzar les coses des de una prespectiva sempre realista, si recordeu el que vam escriure l'any passat, estavem en una fase complicada perque ens vam esforçar molt per que les coses sortisen be, que al final vam sortir be.. pero massa al limit... necesitavem una estructura humana molt gran i que simplement no tenim, pero que estos anys a base de desdoblar-mos anavem solucionant.

  El recorregut sorgeix d'una manera bastant secilla, tenim a Pauls molt a prop, lo Parc Natural, unes vistes magnifiques, alçada, i tenim un amic Juanjo de Xerta que es un enamorat de Paüls en la btt, ell comenta la posiblitat de fer un recorregut per la zona i la veritat no va calguer gaire per que veiguesem la materia prima que hi havia i alli comença lo interesant, diumenges provant posibilitats que unes ens agraden i altres no, com no podia ser d'un altra manera, a la fi trobem un recorregut base que ens agrada i al que afegim parts de recorreguts nostres,  Creiem que ens ha quedat un recorregut divertit i si una mica duret.Teniu en compte que encara tenim a Paüls moltes posibilitats.
Este any tambe tornavem una mica als origens, despres de dos anys utilitzan de base l'antiga estacio de Xerta, hem tornat al Casal Municipal, un lloc on la veritat tot es mes facil, equipament, dutxes, servei de bar, tot mes a ma i estem molt contents de com ha anat. Este recorregut en principi podria semblar que tot seria mes facil, pero no ha estat aixi, una zona rural on el camp encara es treballa i cuida molt, fa que en diumenge haigue moviment i el cilcista va rapid.. hem fet tots els esforços posibles per que totes les cruilles estesen cobertes i zones de transit tinguesen el maxim de seguretat posible, tot hi que el participant sap que son recorreguts oberts al transit, hem fet una bona tasca i tots els integrants de la moleta hem asumit la nostra responsabilitat!! Els anys anteriors teniem el handicap de pasar per cinc poblacions i tres comarques diferents en el que aixo comporta, aixo tambe s'ha simplificat, este any sortiem de Xerta i anavem a Paüls, els dos ajuntaments han ficat totes les facilitats del mon per que la prova no tingues cap problema, fins i tot el pas pel poble tenia a dos fills de Paüls, Fabia i David, este ultim regidor de l'ajuntament. per donar un toc mes de casa i que els habitants tambe es veiguesen reflectits. Lo Parc Natural dels Ports tambe tenia molt a dir en esta nova aventura nostra, s ha de saber que la bicicleta de muntanya no es una activitat que al parc li agrade massa, ja que als senders, sigue per degradacio o per seguretat dels caminants, no veuen massa be que hi pasen, en la nostra ma esta que canvien d'opinio, quan anem pel port hem de ser el maxim de civics quan ens trobem en plena sendera als caminants i els demostrarem que el nostre esport es un dels que mes estima les seves muntanyes, les respecta i valora per que sap que son el patrimoni que deixarem als nostres fills.
Felicitacio especial a tots els components de la Moleta, este any en una precencia dels nostres moleteros benicarlandos que han treballat de debo i tambe la nostra seccio moletera de xertolines i doverenques!!  Hem fet un treball collonut, desde com teniem el casal de preparat per a que quan arribesen els participants ho trobesen tot a punt, a com hem desarrollat el pla per a que tot i pasar dos vegades per un mateix lloc, no afectes al participant, aixo que vam arribar una mica apurats!!  Avituallaments, el crono final, que com tots sabeu no es infalible pero si apropa, no sense treballar molt, durant i despres. Tot fantastic i a l'alçada de l'esforç que fem any rera any per fer realitat la nostra marxa,.

Agrair als participants la seva confiança, ja que no mos fallen mai i desde la primera edicio estem mes que satisfets en la acceptacio de tot el que fem..gracies.de veritat! 

 Este any el tema participacio per equips estara que treura foc, los Montbikers que vam vindre 21 i rapitens 19, natros no ens podem encantar i cap a Amposta al Duextrem a ficar les coses mes dificils!!

 I com diu una frase d' una samarreta que hem vaig comprar fa poc "el pasat ja esta escrit, encara podem canviar el futur"  en aixo estem.....


Fins l'any que be!!!


Lluis Horta

2 comentaris:

  1. Felicitats per la cursa i per l'organització. Va ser un circuit dur però bonic. I les vistes des de Paüls, espectaculars!

    ResponElimina
  2. Magnifiques paraules!!! a les que no els hi falta rao!!!

    ResponElimina