Traductor

divendres, 13 de maig del 2011

TRANSEBRE







Aquest diumenge ens oferia dues propostes força interessants: l’Open Natura a Tortosa i la Transebre a Mequinensa. Doncs Juanjo, Pili, Pau, Ramon, Jordi, Miquelet, Lluís, David i un servidor Carmelo ens varem decantar per anar fins les terres de la franja de ponent per gaudir de la Transebre. Aquesta era la tercera vegada que participava, i quan vas repetint any rere any una marxa és símptoma que t’agrada i que t’emportes un bon record després de participar-hi. Aquest any no va ser menys.

Dissabte la tarda i nit havia caigut una bona “arruixada”, i el terreny argilòs de la zona ens feia pensar que no acabaríem bruts de pols ni molt menys, més aviat amb una mica de fang. La veritat és que el terreny estava en bones condicions llevat un parell de trams on no sabies per on passar i era impossible donar una pedalada. Les rodes pareixien “moles” fangoses que es s’embossaven al passar per les baines o pel pont de la forquilla, i amb el pes que agafava la bici gairebé no la podies ni separar del terra per portar-la al coll.

Hi havia 3 recorreguts possibles (curt, mitjà i llarg) per a donar opcions a tots els nivells, i segurament aquestes opcions van fer que es pogués veure molts participants que s’iniciaven o que no acostumen a fer grans distàncies. Sobre uns 220 participants que demostra l’èxit de la convocatòria.

Es va variar el recorregut dels altres anys, variant moltes pistes i introduint un parell de senders força divertits i llargs; les pistes eren força ràpides i divertides, amb un constant puja i baixa, i intercalant senders molt ciclables i adequats per a tots els nivells. Al recorregut llarg només ens varem trobar un parell de pujades amb desnivell important.

Al finalitzar la prova no hi va faltar de res: karcher per netejar les bicis (molt important després de veure com arribaven de fang les bicis), menjar i beguda sense restriccions, dutxes amb aigua calenta, sorteig de regals (algo ens va tocar) i entrega de premis (molt ens va tocar).

Com ja ha passat més d’un cop, el nostre grup d’amics anomenats Btt La Moleta ,va ser el club amb més participants en una marxa, i els organitzadors ens ho van agrair amb l’entrega d’un trofeu (llàstima que no va ser un dels pernils que per allí corrien). A més Pili va pujar al podi a recollir el trofeu com a primera fémina en el circuit llarg, i Jordi també va pujar com a segon del recorregut llarg. Els demés ens varem conformar en treure carbonilla i en gaudir d’aquesta jornada entre amics.

http://www.transebrebtt.com/


3 comentaris:

  1. Jodeeerrr!!! una vegada que pujo al caixó va i em tallen el cap, quina tela!!
    Pau

    ResponElimina
  2. Això és per que no havies fet suficients merits ¡¡¡¡

    ResponElimina
  3. Que cabróooooooooooooooooooooon!!!!!!!!
    Pau

    ResponElimina