Traductor

diumenge, 1 de maig del 2011

XI MARATON BTT MONEGROS

























Per segon any consecutiu em desplaço (Josep)fins a Sariñena per participar en la monegros29er en companyia de la “extraña pareja” Liberto i Victor.
Dissabte sortim de Tortosa a les 7:30h i a les 10:30h ja estavem a Sariñena, a falta de 3h per començar la marató ja se respira bon ambient i els carrers de Sariñena son Un degoteig constant de participants, primer de tot recollida de dorsals i a buscar un bar per agafar un bocata per a Victor. Dinem i com encara tenim temps peguem una volta pels estants d'Orbea. A falta de 45min ens col'loquem a la sortida i a les 13:30h es dona la sortida de XI maraton de los monegros29er, aquest anys amb la novetat d'una mitja marató de 66km, en total 3000 participants!!
Per davants ens quedaven al trio calavera 119km (7km mes que l'any passat) de pistes i pols i mes pols, aquest any el recorregut ha canviat el sentit respecte a anys anteriors i han tornat a incorporar la pujada al “muro de las lamentaciones”, la mitica pujada al pilon( el nom ho diu tot), els primers 30km rodem a un ritme bastant alt fins que arribem a la primera i mes dura de les pujades a dalt esmentada, fins aquí anavem jo (Josep) i Liberto junts però avans de coronar a començat a tirar i l'he perdut de vista fins a l'arribada. A partir d'aqui he anat rodant a un ritme que em permetes acavar en condicions i no maxacar molt el cos per poder afrontar a partir del dia 9 de maig la titan desert. Tot i aixi content perque primer he anat de mes a menys i a meitat de la marato de menys a mes, acavant amb molt bon gust de boca.
El recorregut no te cap misteri mes que remar i remar per un laberint de pistes, felicitar a l'organització en tots els aspectes, avituallaments, serveis, coordinació... que en una prova com aquesta amb 3000 participants no ha de ser “moco de pavo”.
Els temps del trio, pues lliço de Liberto amb un temps de 4h54' seguit d'un servidor que ni fet expresament he calcat el mateix temps que l'any passat amb 5h05' i Victor 5h 29' en la classificacio genaral:

Liberto el 239, Josep el 339 i Victor el 637 de casi 2300 participants en la marató de 119km.


Josep.




http://www.youtube.com/watch?v=FPVTeHeSHQE&feature=player_embedded

4 comentaris:

  1. Bon resum. Encara me surt arena dels Monegros per les orelles... i de lliço res. La que me va pegar a mi la marató.

    ResponElimina
  2. m'agrada lo de l'arena per les orelles jajajaj!!!
    Enhorabona als tres!
    Bona sort per a la Titan Josep!!!
    Pau

    ResponElimina
  3. Cheee tots el moleteros fotent-li canya i jo aquí sense fotre res!!!
    Moltes felicitats campions!!!!!!

    ResponElimina
  4. Debia ser un espectacle la pujadeta del pilon, jo la recordo interminable de baixada ....

    ResponElimina