Traductor

dijous, 2 de juny del 2011

5ª Marxa Marató btt del riu Ebre


Bones a tots!!

Aquest diumenge vam cel•lebrar la cinquena edició de la Marxa Marató del Riu Ebre.
Un altre any hem estat capaços d'organitzar una activitat que, es mire per on es mire, no és gens fàcil, ja que, amb un traçat de 65 km i un altre de 38, transitant per tres comarques diferents i cinc ajuntaments amb les seves particularitats, comporta un esforç extra que fem amb moltes ganes.
El nostre club, com la majoria, amb recursos humans molt limitats té la sort de què els amics i amigues que vénen el dia de la prova ho fan amb una il•lusió tremenda i que el participant rep de primera mà. Tots estos amics fan possible que natros portéssem a terme esta prova, sense ells seria impossible!! Des d’estes lletres, rebeu el nostre més sincer agraïment!!
Avui em preguntaven a la ràdio quins nous reptes tenia el club BTT La Moleta a organitzar, a mi m'ha entrat el riure davant d'aquesta paraula. Natros afrontem durant l’any dos activitats que, tant una com l'altra, ja són per si mateixes un gran esforç i que la seva reedició ja és un somni si pensem que totes les activitats que fem tenen continuïtat: la Trobada va complir deu anys l'any passat i la Marxa Marató cinc, a part també fem activitats per a xiquets. Penso que ja complim els objectius.

En estos cinc anys de marxa marató hem anat modificant moltes coses del recorregut, diria que el de la primera edició quasi no té res a veure en lo d’esta cinquena; l'únic que tenen en comú és que porten la mateixa direcció, això es deu a un treball de recerca de llocs nous per on passar i de ganes de netejar km de senders perduts.
Aquest any també hem canviat el lloc de sortida i arribada, que també al llarg d'estos cinc anys hem anat modificat degut a diversos motius: per obres i perquè la prova anava creixent, el lloc triat ha estat l'antiga estació de Xerta, un lloc màgic i que ens ha facilitat molt les coses en lo referent a seguretat i estructura en si mateixa, hem suplit totes les carències d'un lloc que esperem que en el futur ja estigue equipat, però tot i les mancances el lloc és preciós.
Agrair a l'ajuntament les facilitats per tot el que hem necessitat, ells com natros, en un poble petit, també estan limitats; també agrair a la resta d’ajuntaments per on hem passat en aquesta cinquena edició. Ara, a l’entrar als pobles, ja no trobem cares estranyes, sinó tot el contrari, la gent ens rep amb amabilitat i no ens fica problemes. Només això ja és d'agrair.


Aquest any teníem dos recorreguts, el nostre recorregut marató de 65 km i un recorregut curt de 38 km, amb un desnivell a l’abast de tothom, en el que teníem esperances de què a la gent li agradés i el veiés com una manera de començar a participar en marxes BTT, no ens va decepcionar.
156 participants van fer el recorregut llarg i 40 van pedalar el curt, natros tot i tenir un màxim fixat en 250 participants ens sentim més que satisfets amb la participació, ja que el que pretenem és que el participant estiga a gust i això s'aconsegueix sent molt realista i natros ho som. Este volum de participació ens permet estar atents a tots els petits detalls i crec que ho aconseguim: uns bons avituallaments amb la beguda fresca, un dinar en forma de plat de pasta, obsequis per tothom, massatge a l’acabar la prova... Donar-li les gràcies a la planera per ajudar-mos a afegir un servei que no teníem.

La marxa marató d'aquest any ha estat una mica més accidentada del normal, no ens ha passat per alt i som conscients que tenim coses que millorar o millor dit modificar la seva manera de portar-les a terme. Reconeixent que haurem d’arreglar coses, no ens podem jutjar durament ja que hem fet un treball de control i seguretat de la prova impressionant, això també s'aconsegueix tenint un equip de gent compromesa i que té tots els coneixements de la prova:conèixer el recorregut, capacitat de decisió i que s'ho passa bé. Este any vam augmentar la família de La Moleta a l’hora de prendre decisions i això s'ha vist reflexat al transcurs de la jornada, ja que tot ha estat molt més fàcil.

Agrair l'acceptació d’aquesta prova al nostre territori per part de tots els clubs i bikers, tant de les nostres comarques com de fora d'elles, ja que, per a natros, és molt important i ens fa seguir amb moltes més ganes any rera any.

Ens veiem al novembre a la Trobada!!
I animar-vos a participar en la següent marxa del Challenge que es realitzarà a Amposta el dia 12 de juny!!!

Lluis Horta.


FOTOS 1 2 3

CLASSIFICACIONS

9 comentaris:

  1. Presidente!! presidente!! presidente!! Collons, sembla el discurs de cap d'any del rei. Bromes a part, és una currada la feina que dona la marxa, així que, un 10 per a tots, sobretot als que han currat de veritat, no com jo. L'any que ve... a veure si encara surt millor.

    ResponElimina
  2. Felicitats Lluis i a tota la familia de la Moleta, que any que passa no deixa de sorprendrem. No per la cursa, que també, sinó pel grans que sou com a persones i com a Bikers.

    Des d'Amposta els Montbikes vos mirem com a club a seguir.

    Vos esperem a tots al Duextrem!.

    Una abraçada

    Nando

    ResponElimina
  3. Estic d'acord amb Nando. Sou una bona gent amb ganes de fer coses i tot que els conec de fa poc pareix que ens coneguem de fa molts anys.

    Des de Gandesa una salutació als companys de la Moleta!
    Ara tots al Duextren el proper 12 de juny!

    ResponElimina
  4. En tots els grups sempre és necessari algú amb capacitat per motivar i arrossegar a la resta, natros tenim la sort de tindre a Lluis que ens dóna tot això i més.
    El treball que genera organitzar una event d'aquestos és molt gran, però crec que cada vegada més els participants valoren la feina ben feta.

    ResponElimina
  5. Totalment d'acord en Tu Carmelo!! les coses ven coordines sempre van sobre rodes! jejeje

    ResponElimina
  6. Quina sort tenim de tindre una marxa marato com esta a tocar de casa, tot l'esforç i voluntat que fiqueu es nota i es viu, moltes gracies per un dia de companyeris-me vora el riu Ebre.
    Ens veiem a Amposta tot i que me d'apuntar encara, jejeje

    ResponElimina
  7. Un 10 per la gent del BTT "La Moleta", sens dubte una de les millors sortides de les nostres contrades.

    Salut i cames des del Club Ciclista Perello

    ResponElimina
  8. Anar a la Trobada de Xerta o a la Marxa de Xerta es sinònim de diversió garantida, amb bon ambient, bons amics, bona organització i bones experiencies.
    Salut i pedals.

    ResponElimina
  9. aquest grup de btt lo bo que té es que primer que tot es un grup humà... a lo millor amb algunes mancances, però que sap suplir amb molta ilusió.
    salut i btt.

    mohikano72

    ResponElimina