Traductor

dissabte, 1 d’octubre del 2011

MORA D'EBRE: CAMI DE SIRGA



Estem a les acaballes ja de l’estiu i toca ja una clàssica de les marxes en btt de les terres de l’Ebre: el camí de Sirga, a Móra d’Ebre, organitzada pels nostres companys de la Penya Ciclista Ribera d’Ebre.

Quedem a l’hora de sempre, al lloc de sempre, a l’aparcament d’un centre comercial (així no fem propaganda gratuïta) i tirem cap a Móra els/les moleteros amb ganes de celebrar la diada nacional deixant-se la pell per la Ribera: Cristina, Pili, Mònica, Carmelo, Guillermo, Lluís, Ramón, Pau, Jordi, Liberto, Josep i Juanjo, vamos, un bon grapat.


Esmorçar de benvinguda, muntar bicis, dorsals, escalfament, .... i pistoletasso de sortida. El primer tram és neutralitzat, ja que creuem el poble i anem per la vora del riu (pel camí de Sirga), per que està obert al trànsit. Bandera verda cap al quilòmetre 4 i gas. Comencem a guanyar cota i ens endinsem per pistes i senders de nova fornada que ens porten cap a l’ermita de Sant Jeroni, d’alli tornem a guanyar més desnivell fins a la Serra de Pàndols, cap a la Picossa, girem direcció nord-est i encarem dos senders més, un de pujada i l’altre bastant tècnic de baixada, que ens deixa a la pista-barranc de sortida cap a Móra.

L’organització va estar a un gran nivell, tot i la complicació del circuit amb diferents bucles on es mesclaven els dos sentits de la marxa, però tot molt ben indicat, els avituallaments ben situats i entrepà amb refrescos, fruita i dolços a l’arribada. Que més es pot demanar? Una dutxa? Un massatge? Doncs també n’hi va haver.

No va ser un dels dies més calorosos que ens ha tocat patir en d’altres edicions, un punt a favor en aquest sentit ha sigut canviar l’horari i no fer-la per la tarde com es va fer alguns anys.


Dades de la marxa:

-Distància: 46 qms

-Desnivell:+1.050 mts

-Participants: +/- 150

Més info i fotos a: http://www.riberabike.cat/


La Mònica i Pili, tornen a demostrar el nivell que hi ha a la Moleta i s’emporten la classificació femenina, segona i primera, i on els masculins no hi ha manera de fer-los-hi ombra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada