Traductor

dimarts, 9 d’agost del 2011

TRANSALP 2/10

CRÒNICA ETAPES

1era ETAPA. MITTENWALD (ALE) – WEEBERG (AUT). 95,55 kms +2.336 mt.

Aquesta primera nit l’hem passada a la furgo d’Óscar, això si, hem deixat les bicis al garatge de l’hotel dels companys de Tarragona. Ens aixequem aviat i ens vé a veure Lluís i ens dona la noticia del dia: la nit passada han robat totes les bicis del garatge menys les nostres. L’única explicació que hi trobem és que les nostres estaven lligades amb una candau i no les van poder treure per la porta totes a la vegada. Totes les demés, les van robar, i al tanto que hi havia bicis de més de 7.000 euros. La propietaria de l’hotel en evident estat de txoc. Segons ella no havia passat mai res, policia amunt i avall i els propietaris de les bicis maleint-ho tot.

Amb el “jaleo”, arribem tard a l’esmorçar dels participants i hem de comprar alguna cosa a un súper. Falten 35’ per la sortida i encara estem menjant.

Al ser el primer dia, es surt a les 10.00 h. La resta dels dies serà a les 9 en punt.

Ambient de gala a la sortida amb els pros al davant i nosaltres just al darrera, ja que el primer dia no hi ha filtre. Nervis, lavabo, nervis i al lavabo un altre cop. Comença la Transalp i es surt com si s’hi juguessin la vida aquests animals. Comencem el primer port i a patir, tinc les galetes i el suc de plàtan a la boca de l’estòmeg. Vaig en flatos 2/3 parts de l’etapa, molt rodadora, tret dels ports i de la tatxuela del final, Deu meu. Comencem a entendre per que els fabricants de bicis alemanys porten discs de 180/160 mms. Les baixades són llarguíssimes i els frens, almenys els meus 160/140 mms pateixen molt.

Hem acabat l’etapa i em faig una idea ràpida dels desnivells per tal de poder regular els propers dies. Arribem i tenim cervesa gratis per un tubo, el primer dia de Camp comencem a entendre on són les coses i el control que porten la gent de la organització. Tot ho trobem ok, i tot i que dormim a terra, no està gens malament la coltxoneta de la piscina que porto. Dec estar reventat.

Weeberg és un poble molt petit i no hi ha res per a anar a donar un volt. Petem la txerrada amb gent del país i a les 21:30 h ja estem dormint.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada