Traductor

dilluns, 8 d’agost del 2011

TRANSALP 6/10


5ena. ETAPA. SAN VIGIL-ALLEGHE. 73,59 kms i +2.618 mt

Ens llevem a les 5:30 h del matí, és el que té dormir amb alemanys amb ganes de rentar-se les dents vint-i-sis cops al dia, grrññg!!! Avui toca esmorçar que ens ofereixen els hotels. Ens ha tocat el bó, de quatre estrelles, per tant, esmorçar de gala, lavabo de gala, cambreres de gala, per al dia de gossos que ens espera. Avui plou i neva, lo pitjor és que no hi ha factor sorpresa. És el que hi ha. Resignació, sortida i a aguantar.

Lo d’avui és massa, anem calats i l’inici de la etapa és rodadora, per tant, fred als ossos, aquest fred que no et marxa de cap manera. Pugem el port, no és gaire dur però molt llarg, estem gairebé congelats i ens toca baixar una pista trencadíssima, difícil de traçar i amb els dits congelats no saps si frenes o si ja no tens mans. Arribem a l’avituallament i ens informen que es tallarà la etapa al cap de 20 kms. La gent es torna boja de cop, accelera tothom el ritme con si haguessin dit que es tallava a 2 kms. Nosaltres fem el mateix. A muerte, arribem a Cortina d’Ampezzo i es comença a pujar el port, i a mitant, al segon avituallament, és el punt on es talla la cursa. Ara vé lo pitjor, acabar de pujar el port de la Fulgazza a 2.100 mts, plovent i baixar fins a Caprile banyat i per carretera. Menys mal que ens han preparat uns tés calents i ens ajuda a refer-nos. Ens hem perdut una sendera de baixada des del refugi de les Cinco Torri fins a Caprille de lo millor que hi ha via en tota la Transalp, però honestament, crec que la organització ha prés una bona decisió degut a l’evident presència de neu a partir de 1.600 mts d’alçada i el perill que això comportava per a la majoria de la gent. L’etapa ha acabat sent més llarga.

Arribem al camp, que està a Caprille enlloc d’Alleghe que és el final, tenim servei de bus gratuït i avui toca dutxa molt calenta i una mica de migdiada. Sembla que ja ens han passat tot els mals. Sopar Pasta Party al palau de gel i a dormir aviat, a vore si demà s’aguanta el temps, els del poble diuen que hi haurà aigua.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada