Traductor

dilluns, 8 d’agost del 2011

TRANSALP 5/10


4arta. ETAPA. BRIXXEN (ITA) - ST. VIGIL (ITA). 70,85 kms i +3.454 mt

Sabíem abans de començar la Transalp que aquesta seria la etapa més dura, però ara està agreujat el tema pel desgast del fred d’ahir.

Avui fa bo i la moral almenys no està pel terra. Arranquem, per a variar “a bloque” i el port, que comença per asfalt, passa a terra banyada i pegalosa, alegria i de la bona, però les sensacions són prou bones, coronem el mític Kreuztal a gairebé 2.100 mt d’alçada, comencem a baixar però poc, les sendes precioses però molt perilloses a causa de la pluja d’ahir. A partir d’ara serà un contínuo puja i baixa, però ens han deixat els millors xoriços per al final. Gràcies companys!!.

Últim descens, també curt i estem ja a la preciosa ciutat de St. Vigil. Ens han preparat els voluntaris del poble un dinar de benvinguda, de pasta of course.

Òscar és el que més ha patit les conseqüències de la nevada d’ahir i avui ha patit una mica per respirar bé. Cap a la farmàcia, medicaments i a suar tota la nit. Sopar al pasta party per variar i quan tornem, està plovent. Ai mareta meua que demà patirem un altre cop.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada